Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 11 червня 2024
10:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З маскарпоне, горгонзолою і віскі: підприємець з Дніпра створює унікальні крафтові цукерки

З маскарпоне, горгонзолою і віскі:  підприємець з Дніпра створює унікальні крафтові цукерки

У Дніпрі створюють неймовірні та незвичні крафтові цукерки. Олег Соловйов наголошує, що кожен з 18 смаків створював сам.

Ви куштували колись цукерки, смак яких неможливо описати? Які не схожі на цукерки, які ви колись їли? Цукерки, в які вкладають душу? Крафтові сирні цукерки Олега Соловйова саме такі. Це сучасний український бізнес, який народився вдруге після початку повномасштабного вторгнення. Ці ласощі відомі далеко за межами України. Пан Олег мріє, аби його продукція вийшла на міжнародний рівень. А ще він допомагає ЗСУ – перераховує кошти та надсилає цукерки.

Пан Олег скромно не конкретизує, але багато відомих українців вже є шанувальниками сирних цукерок. Відправка відбувається в спеціальних термобоксах. Часто цукерки потрапляють на фронт через знайомих волонтерів.


“Дуже зворушливо, коли мої цукерки потрапляють до хлопців. Я бачу ті очі і фото, де вони знаходяться, де їдять мої цукерки. Це дуже приємно”, – розповідає Олег Соловйов.

Про шлях в цій справі, асортимент та процес створення унікальних цукерок, дивіться у відео сайту «Наше місто«:

Gorod.dp.ua на Facebook.


Прохожий.  (21.07.23 12:59): Где эта забегаловка находится!? Адрес напишите. Відповісти | З цитатою
727  (20.07.23 15:27): Можно еще попробовать буряковые,луковые и кабачковые.и обязательно слово вставить-крафтовыееее) Відповісти | З цитатою
Вася  (20.07.23 14:16): Нет чтобы металлургическое производство организовать, он хню на палочке делает. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті