Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 15 червня 2024
08:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Гравець БК «Прометей» - у п'ятірці найкращих Єврокубка 7 Днів

Гравець БК «Прометей» - у п'ятірці найкращих Єврокубка 7 Днів

Баскетболісти зі Слобожанського під Дніпром продовжують пожинати плоди успішного сезону, отримуючи командні та індивідуальні нагороди.

Нагадаємо, що цього сезону «Прометей» став переможцем Латвійсько-естонської баскетбольної ліги, а також дійшов до півфіналу Єврокубку 7 Днів.

До речі, вчора у цьому турнірі відбувся фінальний матч, і кривдник наших земляків, «Тюрк Телеком» поступився іспанському клубу «Гранд Канарія».

А тим часом тренери, капітани команд, що брали участь у єврокубку, журналісти, вболівальники визначили п'ятірку найкращих гравців турніру. У неї по праву був включений Ді Джей Стефенс, про що у БК «Прометей» повідомили:

«Ді Джей Стефенс у першій символічній п’ятірці Єврокубка!

Гравець БК “Прометей” увійшов до першої команди Єврокубка сезону 2022/2023 за підсумками голосування вболівальників, журналістів, головних тренерів і капітанів команд.

Весь сезон вболівальники Єврокубку мали змогу насолоджуватися потужними данками нашого форварда.

Але Ді Джей - набагато більше, ніж просто данки. У своєму другому сезоні в Єврокубку 32-річний Стефенс набирав у середньому 13,2 очка, робив 5,9 підбирання та мав РЕ 15,1, і допоміг «Прометею» дійти до півфіналу.

Цього сезону Стефенс навіть попри ушкодження зіграв у всіх матчах “Прометея” в Єврокубку і одним із головних творців 13-ти матчевої переможної серії «Прометея». Ця серія допомогла нашій команді посісти перше місце в групі А та вийти до четвірки найсильніших команд турніру.

У постсезоні Стефенс покращив свої середні показники регулярного сезону, набираючи 14,0 очок і 7,0 підбирань. Крім того, Ді Джей на четвертому місці в Єврокубку за точністю 2-очкових із 72,8%».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті