Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
18:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У сквері Прибережний відремонтували відеокамери, що вийшли з ладу через стрибки напруги

У сквері Прибережний відремонтували відеокамери, що вийшли з ладу через стрибки напруги

Загалом по місту встановлено близько 2 500 камер відеоспостереження за програмою «Безпечне місто».

22 березня заступник мера з цифрової трансформації Костянтин Цепенніков проінспектував у сквері Прибережний функціонування відеокамер, які під’єднані до ситуаційної системи відеоспотереження. Нещодавно фахівці комунального підприємства «ІНФО-РАДА-ДНІПРО» оперативно полагодили тут частину відеокамер, обладнання яких вийшло з ладу через стрибки напруги. Нині ж усі камери вже працюють.

«Цей сквер є популярним серед містян. Сюди приходять відпочивати багато родин із дітьми. Наше завдання – слідкувати за безпекою у цьому місці відпочинку, оскільки тут поруч водойма, неподалік інтенсивний рух транспорту. Встановлені тут камери підключені до Ситуаційного центру Дніпра. Тож ситуація з цього місця постійно моніториться, зокрема й щодо вандалізму. Власне, тут розміщено 42 камери, які цілком покривають територію. За їхньою роботою слідкують фахівці, які оперативно усувають несправності, якщо вони трапляються. Загалом по місту встановлено близько 2 500 камер відеоспостереження за програмою «Безпечне місто». Обов’язково продовжуватимемо збільшувати їхню кількість, аби ще більше підвищувати безпеку», — підкреслив Костянтин Цепенніков.
Також під час інспекційного об’їзду він відвідав одну з міських шкіл, яка також під’єднана до ситуаційної системи відеоспостереження в рамках програми «Безпечна школа».

«У цьому закладі освіти до системи Ситуаційного центру Дніпра під’єднані встановлені камери, турнікети, пожежна сигналізація. Інтернет у школі - від міської оптоволоконної мережі. Проінспектувавши, переконався, що все обладнання справне, працює в робочому режимі. Також в укритті школи облаштовано Пункт незламності, який цілком обладнаний усім необхідним: генератор, розетки, запаси води, санвузли тощо. Фахівці комунального підприємства «ІНФО-РАДА-ДНІПРО» провели тут дві окремі мережі Wi-FI. Тож, відвідувачі цілком вільно можуть користуватися Інтернетом», — додав Костянтин Цепенніков.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Тарас  (23.03.23 14:06): Сами ломаем, сами чиним. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті