Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
16:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі чоловік на орендованому Ford на смерть збив велосипедиста і втік: що вирішив суд (відео моменту ДТП)

У Дніпрі чоловік на орендованому Ford на смерть збив велосипедиста і втік: що вирішив суд (відео моменту ДТП)

27 травня 2022 року у Дніпрі на вулиці Панаса Мирного, біля входу в Молодіжний парк, сталася смертельна аварія.

Там чоловік, який керував машиною служби Getmancar, збив велосипедиста та зіштовхнувся з ЗАЗ. Після кинув автівку та втік з місця аварії.

Про це йдеться у вироку у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Як встановив суд, водій Ford служби Getmancar їхав з боку проспекту Свободи в лівій смузі по сухій проїжджій частині вулиці Панаса Мирного в напрямку вулиці Набережна Заводська зі швидкістю 72,3 - 72,9 кілометра на годину, перевищуючи допустиму в місті швидкість. В цей час дорогу по нерегульованому пішохідному переходу переходив чоловік. Він котив велосипед Haro праворуч від себе. Водій Ford не переконався, що на пішохідному переході немає людей та не зменшив швидкість. Внаслідок чого відбулось зіткнення. Потерпілий отримав численні тілесні ушкодження, від яких помер на місці.

Після автомобіль в некерованому стані виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем «ЗАЗ Сенс». Водій Ford злякався та втік з місця події.

Свою провину обвинувачуваний визнав та підтвердив, що рухався зі швидкістю близько 70 кілометрів на годину. Він не помітив постраждалого, який рухався по переходу та не зреагував, що у правій смузі зупинився автомобіль, та продовжив рух.

Суд визнав винуватим кермувальника та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки та 6 місяців, з позбавленням права керувати транспортним засобом на три роки. Також чоловік має сплатити понад 19 тисяч гривень за проведення експертиз. Вирок можна оскаржити впродовж 30 днів з моменту проголошення.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


беспредел!  (25.02.23 11:56): Пацана сбили на переходе в Приднепровске, так водилу за 60 тыс, выплаченных родне, просто тупо отпустили с условным сроком. А тут челу дают 3.5 года. Несправедливость просто зашкаливает! Один ушел, второго - садят, хотя по справедливости оба должны лежать Відповісти | З цитатою
Ефим  (25.02.23 08:34): Акуеть! 3,5 г за убийство!... Відповісти | З цитатою
Я  (24.02.23 19:23): Три с половиной года за убийство... Самый гуманный суд в мире... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті