Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 14 червня 2024
14:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Для БК «Прометей» у Прибалтійській лізі влаштували марафон витривалості

Для БК «Прометей» у Прибалтійській лізі влаштували марафон витривалості

Волею календаря баскетболістам зі Слобожанського під Дніпром належить провести в Латвійсько-Естонській лізі три матчі за чотири дні.

Два з них уже зіграно і завершилося впевненими перемогами наших земляків. Про це у БК «Прометей» https://www.facebook.com/prometeybc розповіли:

Завтра, 17 февраля, «Прометей» в этой же лиге сыграет на выезде с клубом из эстонского города Тарту. Победа в этой игре может стать для «Прометея» (который лидирует в лиге с огромным запасом) юбилейной, 25-й.

«14 лютого, "Прометей" провів свій 24-й поєдинок у Латвійсько-Естонській лізі. На своєму майданчику в ризькому Олімпійському центрі Рімі наша команда приймала естонський клуб "Кейла КК" і здобула впевнену перемогу з рахунком 107:68, вже 23-ю у лізі.

Український клуб домінував протягом всього поєдинку, задовго до фінальної сирени "закривши гру". Відразу 6 гравців нашої команди набрали більше 10 очок.

15 лютого, "Прометей" провів другий поспіль за два днi домашній поєдинок у рамках Латвійсько-Естонської баскетбольної ліги. Цього разу його суперником був клуб зі столиці Естонії "Таллінн Калев/Аудентес". Наша команда здобула перемогу з рахунком 94:65, яка стала для неї вже 24-ю у лізі.

"Прометей" потужно розпочав поєдинок, набравши майже 30 очок у стартовій чверті. У другій сильнішим був суперник, і на велику перерву команди пішли при "+9" на користь господарів майданчика.

Лише п'ять хвилин після великої перерви команді Ронена Гінзбурга вистачило, щоб цей гандикап збільшити майже втричі і практично зняти питання щодо переможця матчу.

А тим часом шість гравців "Прометея" у попередньому списку національної збірної України з баскетболу!

Офіційний сайт ФІБА опублікував попередній склад збірної України з баскетболу на матчі кваліфікації на чемпіонат світу 2023.

Серед 23 гравців шість баскетболістів "Прометея" Денис Лукашов, Олександр Липовий, Вячеслав Петров, Іссуф Санон, Ілля Сидоров, Іван Ткаченко.

Нагадаємо, 23 лютого збірна України з баскетболу зіграє проти команди Італії на виїзді в Ліворно, 26 лютого в Ризі прийматиме Нідерланди.

Для виходу на чемпіонат світу Україні потрібно здобути дві перемоги і чекати сприятливих результатів інших матчів».

Фото БК "Прометей".








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті