Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
02:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кельн передав Дніпру автобуси особливо великої місткості

Кельн передав Дніпру автобуси особливо великої місткості

Разом із чотирма величезними автобусами із «гармошкою» до нашого міста вирушила велика партія гуманітарної допомоги.

Справжні друзі допомагають Дніпру відновлювати автобусний парк, який на чверть було знищено після рашистської атаки минулого літа.

Як уже повідомляв Міський сайт, раніше Дніпру великі автобуси передавали Київ, Вінниця та інші міста.

Тепер автобусний парк нашого міста поповниться автобусами особливо великої місткості з Німеччини. Як повідомила дніпровська журналіст Тетяна Ушакова (яка проживає в Кельні) з посиланням на групу «Blau-Gelbes-Kreuz e.V. Köln - Дніпро Гуманітарна допомога 2023», з цього міста до Дніпра вирушила партія з чотирьох комфортабельних міських автобусів.

Автобуси поїхали до Дніпра, навантажені практично під зав'язку гуманітарною допомогою.

Відео про це можна подивитися тут.

Крім цього, німецький гуманітарний фонд «Синьо-Жовтий Хрест» передав до Дніпра та України 1100 рюкзаків із медичними матеріалами для порятунку життів у воєнний період:

«Один такий рюкзак містить цінні медичні матеріали для порятунку п’яти людських життів у воєнний час. Кельнська благодійна організація "Синьо-жовтий Хрест" спакувала й відправила до України вже близько 1100 таких рюкзаків. У планах волонтерок та волонтерів зібрати ще принаймні тисячу таких рятувальних рюкзаків для України».

Дякуємо німецьким друзям за цю допомогу!

Фото зі сторінки Тетяни Ушакової.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Ага  (06.02.23 01:16): сельдь иваси в банке помните!? Так вот это мы в час пик едем по ул. Передовая до Островского. Нам бы эти гармошки на рейс, хоть продыхнуть было бы как та доехать с комфортом.. Відповісти | З цитатою
1  (02.02.23 10:57): На самопиар Корбана и Филатова в прошлом году из бюджета города было потрачено не менее 40 миллионов. В этом году уже 30 млн. На эти деньги можно было бы купить автобусы. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Павел  (01.02.23 11:09): Собрался металлолом. Трамваи, автобусы... самое короткое метро и самая большая свалка использованного транспорта. Відповісти | З цитатою
Бомбалет  (31.01.23 01:10): Я сейчас в Кёльне, тут даже по дворам женщины устраивают всякие ярмарки , собирают деньги для Украины. Езжу на машине с укр номерами, люди подходят жмут руку , все очень поддерживают . Спасибо им . Но и есть украинцы которые давно приехали , это ппц зомби . Топят за куйла . Полностью повторяют рашатудей Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
пешеход  (30.01.23 14:27): Оно то конечно хорошо, что много пассажиров помещается. Но чем больше вместительность, тем реже интервал движения.
Не имею в виду что нужно запихиватьсяпо 40 человек в спринтер, но нужно как-то уравнивать пассажиропоток и интервалы движения.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
ностальгия  (30.01.23 10:43): Это первые гармошки со времён Икарусов у нас, или ещё какие-то были/есть? Ещё помню, как автобусов-гармошек было большинство, одинарных 260-х было намного меньше. Во всяком случае на тех маршрутах, которыми я пользовался. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті