Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
15:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Зеленський провів нараду щодо трагедії у Дніпрі

Зеленський провів нараду щодо трагедії у Дніпрі

Президент зазначив, що вже розпочато слідчі дії задля з'ясування всіх обставин трагедії, та пообіцяв, що буде встановлено особи всіх причетних до російського злочину.

Сьогодні, 17 січня, президент України Володимир Зеленський провів нараду з приводу зруйнованого ракетним ударом багатоквартирного будинку у Дніпрі. Про це повідомляє прес-служба президента.

Повідомляється, що у зруйнованому будинку проживало близько 1 700 осіб. Пошкоджено 230 квартир, повністю зруйновано – 72.

"Доручив максимально спростити та прискорити отримання допомоги постраждалим, щоб люди якомога швидше почали відбудовувати життя після цієї трагедії", – сказав Зеленський.

Президент зазначив, що вже розпочато слідчі дії задля з'ясування всіх обставин трагедії, та пообіцяв, що буде встановлено особи всіх причетних до російського злочину проти мирних людей України.

"Ми обов'язково знайдемо всіх, хто спричинив цей терор. Кожен, хто причетний до цього та інших ракетних ударів проти України, буде знайдений і притягнутий до відповідальності", – наголосив він.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті