Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
21:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі не всі побачили показ старту Чемпіонату світу з футболу

У Дніпрі не всі побачили показ старту Чемпіонату світу з футболу

Учора у Катарі стартував 22-й чемпіонат світу з футболу. На цю подію по-різному відреагували у Дніпрі.

На жаль, побачити старт головної футбольної події світу змогли далеко не усі.

Багато абонентів відомої телекомунікаційної компанії «Воля» могли вчора замість трансляції церемонії відкриття та першої гри чемпіонату лише… прослухати їхній звуковий ряд. На телеканалі «Супільне. «Дніпро», яке транслюватиме чемпіонат світу на наш регіон, ще кілька днів тому зникло зображення.

Не відновилася «картинка» і зараз. При цьому «Воля» та телеканал «Супільне. «Дніпро» звинувачують у ситуації один одного.

Щодо цієї ситуації на звернення журналіста Міського сайту в компанії «Воля» відповіли таке:

«По Громадському Телебаченню такий сигнал отримується від постачальника. Робимо все можливе для усунення несправності якнайшвидше. Інформація передана у відповідальний відділ для перевірки. Очікуємо на відповідь».

Ми звернулися до «Супільні. Дніпро». Там запевняють у зворотному:

«Нас уже завалили зверненнями з цього приводу! Можемо сказати лише одне: компанія-ретранслятор чемпіонату світу надає сигнал у якісному цифровому форматі. Чому "Воля" не доносить його до абонентів – питання до неї».

Сподіваємося, ці шановні компанії розберуться у цій проблемі найближчим часом і порадують футбольних уболівальників якісною трансляцією чемпіонату світу, що проходить лише раз на чотири роки.

Тим більше, у наш час у людей і так мало приводів для радості.

Утім, у Дніпрі були й приємні моменти, пов'язані зі стартом чемпіонату.

Відомий дніпровський карикатурист Олександр Дубовський, про якого неодноразово писав Міський сайт, відреагував на це свято своєю новою роботою.

Порадував і відомий дніпровський кондитер Дмитро Никифоренко. До чемпіонату світу він виготовив новий авторський торт, про який розповів таке:

«Стартує ЧС-2022 з футболу.

І не дивлячись на те, що збірна України не прийматиме в ньому участь, велика кількість шанувальників цього вида спорту буде насолоджуватись цією подією.

І мій новий торт саме на футбольну тему.

Вага торта 3,6 кг

Начінка: медові коржі, крем Чіз.

М'яч, бутси - ручна робота».

Ілюстрації – Олександр Дубовський, Дмитро Никифоренко.




Gorod.dp.ua на Facebook.


juves  (22.11.22 00:16): Сегодня смотреть матчи ЧМ на канале Суспільний Дніпро было невозможно: сигнал еле пробивался, картинка то дергалась, висла, то исчезала. Безобразие! Похоже на сговор, чтобы загонять по максимуму оленей на Мегого. Лишают людей последних радостей, сц*ки😡 Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті