Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
00:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі встановлюють укриття, які неодноразово пройшли випробування на фронті

У Дніпрі встановлюють укриття, які неодноразово пройшли випробування на фронті

Як раніше ми повідомляли, у Дніпрі для безпеки громадян встановляють додаткові мобільні укриття в місцях масового скупчення людей, де немає бомбосховищ. Укриття може витримати вибухову хвилю від будь-якого з існуючих снарядів та кулеметну і автоматну черги.

Вони складаються з 10 або 13 залізобетонних блоків. Тут передбачено кілька входів та місця для сидіння. Невдовзі укриття обладнають світлом, лавами та обігрівом, повідомляє ДніпроТВ.

Продукція сертифікована та узгоджена з військовими. З 2015 року неодноразово пройшла випробування на фронті. Саме через такі високі показники безпеки в міськраді і вирішили оснастити місто такими спорудами.

«Прийнято рішення щодо встановлення на території міста певної кількості таких укриттів в місцях масового скупчення людей, аби можна було швидко сховатися, а не бігати в пошуках підвалів», – розповів фахівець з питань благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради Антон Андрієнко.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті