Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
05:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З початку року «Дніпрогаз» виявив 205 крадіжок природного газу

З початку року «Дніпрогаз» виявив 205 крадіжок природного газу

З початку 2022 року фахівці «Дніпрогазу» виявили 205 крадіжок природного газу споживачами Дніпра та Дніпровського району.

Загальна сума збитків Дніпрогазу внаслідок таких дій клієнтів становить понад 11,1 млн грн.

Серед зафіксованих порушень – 10 незаконних врізок, 54 випадки ушкодження лічильників, 120 фактів самовільного відновлення газопостачання тощо.

За нелегальне використання газу споживачі мають відшкодувати завдані компанії збитки. Залежно від виявленого виду порушень штраф може коливатися від 3,5 тисячі гривень до 500 тисяч гривень. Таким чином, крадіжки газу можуть обійтися дніпрянам у десятки разів дорожче за його легальне споживання.

Газівники виявляють порушення за допомогою сучасного спеціального обладнання. Більшість несумлінних споживачів визнають свою провину та сплачують штрафи. Якщо клієнт не визнає своєї провини і відмовляється компенсувати завдані збитки, питання про їх стягнення вирішується у суді. При цьому, якщо рішення суду буде на користь Дніпрогазу, порушнику доведеться сплатити судові витрати.

Крім того, не варто забувати, що порушники наражають на небезпеку себе і оточуючих людей. У місцях несанкціонованих врізок у газопроводи з'являються витоки природного газу, які можуть призвести до аварійних ситуацій та фатальних наслідків.

Якщо ви стали свідком крадіжки газу, повідомляйте про це за номером аварійно-диспетчерської служби «104».

Gorod.dp.ua на Facebook.


знаем, проходили  (18.10.22 12:48): приходят жулики и начинают искать к чему придраться. К своим же пломбам предираются. К оттискам счетчиков. А потом бегай и доказывай, что ты не виноват. Причем законы специально выписаны под эту олигархическую банду и позволяют им в одном лице и выявлять нарушение, и экспертизу проводить, и признавать виновным. Кому прийдут такие - помните кто им в прошлом году 50 миллиардов грн за неоплаченный газ списал и думайте за кого голосовали Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті