Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 14 червня 2024
01:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині вогнеборці ліквідували масштабні займання на відкритих територіях

|«« «« »» »»|

Сьогодні, 25 серпня, вогнеборці Дніпропетровщини залучалися до ліквідації займань на відкритих територіях.

Так, о 12:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання сухостою поза межами села Тарасівка Кам’янського району. За вказаною адресою направлено вогнеборців міста Верхньодніпровськ у складі 1 чергового відділення.

По прибуттю до місця події рятувальники приступили до гасіння займання сухої трави на відкритій території, де неконтрольований вогонь, при вітряній погоді розповсюдився майже на площу 4 га. Вогнем знищено сухостій. Загорання локалізовано о 13:00 та о 18:32 ліквідовано.

О 16:03 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Челюскіна селища міського типу Аули Кам’янського району, горить суха трава. За викликом направлено рятувальників міста Кам’янське у складі 1 відділення. По прибуттю вогнеборців до місця події встановлено, що пожежа виникла на відкритій території, та полум’я стрімко поширилося. Вогонь знищив суху траву на площі 4,8 га. Займання локалізовано о 16:55 та ліквідовано о 17:20.

У Синельниківського районі за межами села Сад зайнялася суха трава. О 16:15 до місця виклику вирушили надзвичайники обласного центру та міста Синельникове у складі 3 чергових відділень. По прибуттю до місця події рятувальники приступили до гасіння займання сухої трави на відкритій території. Вогонь встиг розповсюдитися на площу 4,9 га. Вогнем знищено сухостій. Загорання локалізовано о 18:05 та ліквідовано о 18:25.

О 18:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання сухої трави за межами села Дмитрівка Синельниківського району. За повідомленням направлено надзвичайників селища міського типу Петропавлівка у складі 1 чергового відділення. По прибуттю до місця події вогнеборці приступили до гасіння сухостою на відкритій території. Вогнем знищено суху траву на площі 0,8 га. О 18:42 пожежу локалізовано та о 18:57 – ліквідовано.

Внаслідок пожеж загиблих та постраждалих немає.

До ліквідації займань залучено 34 чоловіка особового складу та 6 одиниць пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Вогнеборці Дніпропетровщини звертаються до громадян з приводу обережного поводження з вогнем!

Не спалюйте сміття на городах та суху траву на відкритих територіях. Ці необдумані дії вкрай небезпечні, що приводять до виникнення пожеж у приватних житлових, господарських спорудах та на дачних садибах. Трава та сміття легко займаються від сірника або недопалка, а полум’я швидко розповсюджується на значні території.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті