Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
11:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпрянин Микита Нестеренко не пройшов до фіналу у метанні диска на Мультиспортивному Євро

Дніпрянин Микита Нестеренко не пройшов до фіналу у метанні диска на Мультиспортивному Євро
AP

Спортсмен не зміг метнути диск далі 58 метрів.

Метальник диска з Дніпра Микита Нестеренко не пройшов кваліфікацію на Мультиспортивному чемпіонаті Європи, що триває у Мюнхені.

Нестеренко був єдиним представником України, що мав виступати у секторі метання диска. Для нього це був четвертий чемпіонат Європи у кар'єрі - найкращим результатом Нестеренка залишається 12-е місце у 2018 році.

Для того, щоб пробитися до фіналу, Нестеренкові потрібно було виконати кваліфікаційний норматив (66 метрів) або ж потрапити до топ-12 за підсумками усіх результатів у кваліфікації.

У підсумку Нестеренко виконав лише одну вдалу спробу - на 57.59 метрів. Друга та третя спроба українця закінчувалися тим, що диск вилітав за межі сектору.

Нестеренко зберігав математичні шанси на вихід до фіналу. Однак за підсумками спроб у кваліфікаційній групі В остаточно втратив можливість продовжити виступи - одразу 10 метальників випередили його результат.

Таким чином, Нестеренко вдруге у кар'єрі не пройшов до фіналу Євро. У 2016 році він також припинив виступи у кваліфікації, посівши 20-е місце.

Хто такий Микита Нестеренко

31-річний український метальник диска, що на турнірах представляє Дніпропетровську область.

Нестеренко - багаторазовий призер юнацьких та молодіжних чемпіонатів Європи. І 9-разовий чемпіон України у метанні диска.

Крім чемпіонатів світу та Європи, Нестеренко тричі змагався на Олімпійських іграх, однак лише на останній Олімпіаді у Токіо зміг замкнути топ-20.

Особистий рекорд Нестеренка у метанні диска складає 66.42 метри. Його українець встановив на домашньому турнірі в Луцьку у липні 2021 року.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті