Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
14:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рятувальники Дніпропетровщини отримали гуманітарну допомогу від благодійної організації

|«« «« »» »»|

З початку збройного вторгнення рф, на території країни надзвичайними мають в рази більше викликів ніж у мирний час. Саме оновлення технічного забезпечення зараз має неабияке значення.

Завдяки підтримці закордонних колег та українців, рятувальні підрозділи Дніпропетровщини неодноразово отримували гуманітарну допомогу від партнерів. Вона є життєво необхідною для надзвичайників.

Сьогодні відбулось урочисте вручення автомобілів від благодійної організації «Всеукраїнський благодійний фонд «КС», Карачуна Віктора Івановича та Єрмакова Євгена Петровича.

Аби посилити готовність та боєздатність надзвичайників, благодійники допомогли оновити та поповнити автопарк.

Загалом передано 16 автомобілів. Вони мають різну функціональність та призначення. А також є спеціалізованими для діяльності підрозділів ДСНС.

Серед них штабний пожежний автомобіль, оперативно-піротехнічні автомобілі, спеціальні автомобілі газодимозахисної служби та пожежна автоцистерна.

Ці автомобілі стануть корисними та значно полегшать роботу рятувальників на місцях ліквідації наслідків надзвичайних подій.

Наразі піротехніки ДСНС виконують небезпечні роботи, знищуючи незлічену кількість сучасних ворожих боєприпасів. Оновлення техніки є пріоритетним завданням для них. Сьогодні автопарк піротехніків поповнився також. 5 автомобілів будуть слугувати піротехнічним групам в області. Вони призначені для оперативного перевезення обладнання та особового складу піротехнічних розрахунків на місця для виконання завдань за призначенням.

В час заходу відбулось присвоєння спеціальних звань особовому складу. 10 рятувальників отримали чергові спеціальні звання.

Варто висловити вдячність благодійній організації «Всеукраїнський благодійний фонд «КС». Завдяки їхній роботі, рятувальники Дніпропетровщини зможуть оперативно реагувати до місць надзвичайних ситуацій та працювати використовуючи сучасну та новітню техніку.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті