Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
11:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі патрульні затримали наркокурьєрів

У Дніпрі патрульні затримали наркокурьєрів

Цієї ночі, патрулюючи Амур-Нижньодніпровським районом інспектори помітили на вулиці двох підозрілих громадян та вирішили їх перевірити. Ті, побачивши поліцейських, кинулись навтьоки й забігли в недобудови поруч.

Охоронці порядку обстежили територію та виявили чоловіків в одній із споруд. Останні намагались сховати сумку, що була у них.

Поліцейські провели поверхневу перевірку осіб та оглянули вміст сумки. Всередині виявили 29 сліп-пакетів із кристалічною речовиною, 10 сліп-пакетів із речовиною рослинного походження, паперові згортки, 3 великих сліп-пакети із речовиною, схожою на наркотичну та ваги. Загалом, близько півтора кілограми речовини.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Громадян доставили до відділку поліції. З ними працює слідчий.

Чоловікам загрожує покарання згідно ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин) ККУ.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті