Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 30 травня 2024
05:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Геннадій Корбан: «Ми відбиваємо будь-які спроби ворога наблизитися до Дніпропетровської області ще на віддалених рубежах»

Геннадій Корбан: «Ми відбиваємо будь-які спроби ворога наблизитися до Дніпропетровської області ще на віддалених рубежах»

Окупаційні війська РФ закріпилися на Донецькому напрямку — у місті Пологи. Звідти ворог хотів потрапити до Дніпропетровської області.

Окупанти мали намір «перерізати» її по лінії від Харкова до Першотравенська і Павлограда — щоб «відтяти» зону об’єднаних сил українського командування у Донецьку, де стримують їхні війська. Та ця стратегія зазнала поразки, каже керівник Центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан:

«Ми добре підготувалися — разом із військовими. Лінії оборони (а їх багато з обох боків). У Лозовій стоять наші регулярні частини, що боронять область від противника. Тож наразі ситуація в цій зоні стабільна. Ми нарощуємо тактичну перевагу — ворог не може знайти лазівки, аби проникнути», — повідомив він у коментарі ввечері 6 березня.

Керівник Центру тероборони Дніпра наголосив: лінія оборони Дніпропетровщини будується разом з Запорізькою облдержадміністрацією — аби захистити від загарбників також цей обласний центр. Водночас криворізький напрямок так само надійно захищений і має декілька ліній оборони.

Геннадій Корбан зауважив, що у ворога немає ані сил, ані відповідної логістики. Результатів не дає і перегрупування військ окупантів.

«Ми відбиваємо будь-які спроби вогора наблизитися до Дніпропетровської області на віддалених рубежах. Мешканцям Дніпра та області нічого не загрожує. Єдина небезпека — загроза з неба. Та наш Президент (Володимир Зеленський, — ред.), депутати та багато людей активно підписують заклики до НАТО та світової спільноти нарешті закрити небо. І ми також долучаємося до цього», — сказав Геннадій Корбан.

Разом з цим, коментуючи ситуацію з евакуацією на залізничному вокзалі, керівник Центру тероборони Дніпра повідомив, що нині поліція та міські служби забезпечили нормальну логістику на вокзалі — без паніки і тисняви.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (11)

•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (8)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  До України повертається пил з Сахари (5)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Нардеп Микола Тищенко активізував боротьбу із колцентрами у Дніпрі (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті