Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 18 червня 2024
08:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відкрили нову амбулаторію на ж/м Придніпровськ

У Дніпрі відкрили нову амбулаторію на ж/м Придніпровськ

У Дніпрі, на ж/м Придніпровськ, відкрили нову амбулаторію № 8 центру первинної медико-санітарної допомоги № 10 (вул. Електрична, 15).

Занедбану раніше будівлю капітально відремонтували. Оновлення як ззовні, так й усередині: утеплили фасад, замінили усі мережі й комунікації. Також перепланували приміщення під кабінети для зручності як персоналу, так і пацієнтів. У кожному кабінеті кондиціонер. Ремонт виконано з урахуванням доступності: пандус, вказівники зі шрифтом Брайля, тактильна плитка, санвузол для людей з інвалідністю.

Водночас генеральний директор центру первинної медико-санітарної допомоги № 10 Олександр Мартишкін розповів, що капітальний ремонт нової амбулаторії профінансував Світовий банк (близько 8 млн грн), а меблі й обладнання придбано коштом міського бюджету (330 тис. грн). Ще 100 тис. грн (фінансування від НСЗУ) витратили на дооздоблення лікувального закладу.

У цій амбулаторії працюють чотири сімейних лікарі, які обслуговують понад 7 тис. населення. Раніше пацієнти обслуговувалися в іншій частині ж/м Придніпровськ (амбулаторія по вул. 20-річчя Перемоги), а відтак добиратися туди геть не усім було зручно, оскільки необхідно було долати понад 3 км.

Нові амбулаторії ще з’являться й на інших житлових масивах і мікрорайонах, зокрема й у Таромському








Gorod.dp.ua на Facebook.


Эпитафия  (23.01.22 14:46): .

Врачи склонились надо мною
И возбужденно говорят
Всё по латыни... Только главный
Сказал задумчиво: -Пиз@eц!
Відповісти | З цитатою
Злюка  (22.01.22 00:24): Чудесно. Теперь ещё и перевозчика на 35 маршруте "отремонтируйте". Издеваетесь над людьми. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті