Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
13:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

П'яний водій, домашній тиран, злодюжки та вандал: патрульні розповіли, як минула ніч у Дніпрі

П'яний водій, домашній тиран, злодюжки та вандал: патрульні розповіли, як минула ніч у Дніпрі

Як минула нічна зміна у патрульних 4-го батальону.

На вулиці Широкій сталося ДТП. Водій автомобіля Toyota Rav4 порушив п.10.1 Правил дорожнього руху і зіткнувся з автомобілем Lexus LX-570. Обійшлося без потерпілих. У кермувальника Toyota патрульні помітили ознаки алкогольного сп'яніння і запропонували освідування у встановленому законом порядку. Прилад "Драгер" підтвердив, що в його крові 1,91 проміле алкоголю. На громадянина патрульні склали протоколи за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп'яніння) та ст.124 (Порушення ПДР, що спричинили пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Під час складання матеріалів чоловік запропонував поліцейським гроші, аби вони не складали їх. Незважаючи на попередження інспекторів про кримінальну відповідальність за такі дії, він поклав до службового авто гроші. Для фіксування вказаного факту патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Водія відсторонили від керування та доставили до відділку поліції.

Цієї ночі спецлінії 102 зателефонувала жінка і повідомила, що її побив співмешканець. Патрульні прибули на місце події. Інформація підтвердилася. 40-річна громадянка розповіла, що співмешканець бив її по голові та головою об стіну. Лікарі швидкої, що прибули на місце, шпиталізували постраждалу до лікарні. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу та доставили 43-річного громадянина до відділку поліції.

Сьогодні вночі екіпаж патрульних помітив на вулиці Метробудівській чотирьох підозрілих осіб. Один із чоловіків ніс автомобільний акумулятор. Їх зупинили. На питання "звідки вони взяли його?" громадяни відповісти не змогли. Обстеживши прилеглу територію, інспектори виявили автомобіль ВАЗ із пошкодженим капотом та відсутнім акумулятором. А відео з камер "Безпечне місто" підтвердило, що до цього причетні саме особи, яких зупинили патрульні. Поліцейські викликали слідчо-оперативну групу та знайшли власника автомобіля. Він написав заяву з приводу крадіжки. Чоловіків доставили до відділку поліції.

Невідомий розмальовує огорожу. Саме таке повідомили сьогодні вночі небайдужі громадяни спецлінії 102. Патрульні виявили на проспекті Слобожанському чоловіка, який наносив фарбу на паркан за допомогою аерозольного балончика. Під час поверхневої перевірки у 25-річного чоловіка виявили ще 4 балончика з фарбою. Чоловік перебував у п'яному вигляді, лаявся. Його доставили до відділку поліції і склали адміністративні матеріали за дрібне хуліганству, перебування у п'яному вигляді у громадському місці та порушення правил благоустрою.







Gorod.dp.ua на Facebook.


perfect stranger DP  (18.01.22 23:47): полкила гришек за бухло..??.. -походу с луны упал..)) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті