Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
02:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мінцифри надасть 600 тисяч грн на цифрову трансформацію Дніпропетровщини

Мінцифри надасть 600 тисяч грн на цифрову трансформацію Дніпропетровщини

Міністерством цифрової трансформації України шукає партнерів з Дніпропетровщини, які сприятимуть цифровій трансформації на регіональному та місцевому рівнях.

Кандидатам пропонують взяти участь у конкурсі й отримати гранти на реалізацію проєктів з покращення взаємодії влади й громадян. Максимальний розмір гранту 600 тисяч гривень.

Конкурс фінансується Швейцарією та реалізується Фондом Східна Європа у партнерстві з Мінцифри. Кандидати можуть впроваджувати цифрові інструменти та розвивати е-демократію, організовувати освітні та інформаційні заходи, а також проводити аналітичну роботу. До участі запрошуються офіційно зареєстровані організації громадянського суспільства Дніпропетровської області. За умовами конкурсу гранти не будуть надаватись комерційним організаціям, політичним партіям, релігійним організаціям та фізичним особам.

Дедлайн подачі заявок — 4 грудня.

Деталі — за посиланням.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті