Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
16:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі тривають оновлення у спортивних школах та дитячо-молодіжних центрах Дніпра перед навчальним роком

|«« «« »» »»|

У Дніпрі триває підготовка до нового навчального року. Після ремонту 15 вересня відчинить двері дитячо-молодіжний центр «Лідер», а також вже триває набір дітей від 7 років до спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву № 3.

«Початкові групи найчастіше набирають перед початком нового навчального року – це малеча, яка вперше спробує себе в легкій атлетиці. Зазначу, цьогоріч у цей спортивний заклад великий наплив людей: за останні два тижні записалося більше ніж 150. Нагадаю, що тренування у всіх міських спортивних школах – безкоштовні», – наголосив начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Олександр Осипов.

Цьогоріч у школі оновили спортивний інвентар – це жердини та планки для стрибків, тренувальні та змагальні бар’єри тощо:

«У нас після реконструкції можна тренуватися як на вулиці, так і у приміщеннях (манеж, де проходять змагання, велика ігрова зала), є так званий відновлювальний центр (лазні, невеличкий басейн). Ми наразі маємо усе необхідне», – розповів директор КПНЗ «СДЮСШОР» № 3 Олександр Жуков.

Тут щодня тренується і Дар’я Дорошенко:

«Тут я декілька років, стадіон дуже високого рівня, а найголовніше – професійні тренери. Наразі готуюсь до дитячих Олімпійських ігор».

А через два тижні в оновлених кабінетах зможуть займатися школярі та студенти у дитячо-молодіжному центрі «Лідер», що на Слобожанському проспекті. У двоповерхівці кипить робота з оновлення приміщень.

«Ми зараз вже оновили 93 світлодіодні світильники, на першому поверсі замінили всі двері, перефарбовуємо наразі кабінети, оновлюємо коридори», – повідомила заступниця директора з навчально-виховної роботи дитячо-молодіжного центру «Лідер» Альона Льовочкіна.

«Ремонт – одна із важливих складових, щоб навчання проходило в комфортних умовах для викладачів і дітей. Школярі й навіть студенти вже можуть тут навчатися як ракетомоделювання, так і хореографії. Навчання тут – безкоштовне. Можна записатися в декілька гуртків одночасно й обрати згодом що більш до душі», – підкреслила директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради Дар’я Біла.

Також у центрі «Лідер» з 15 вересня запрацюють й нові гуртки: сучасного танцю, театрального мистецтва та підготовка до школи для майбутніх першокласників.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті