Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
15:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Батько підлітка, який керував автомобілем без прав, давав патрульним хабар 200 грн

Батько підлітка, який керував автомобілем без прав, давав патрульним хабар 200 грн

Намагався дати хабар патрульним, аби ті не складали адміністративний матеріал. Саме це вчинив власник автомобіля ВАЗ 21063, який поліцейські зупинили вчора, близько 17-ї години за порушення правил дорожнього руху на вулиці Передовій.

За кермом перебував 16-річний хлопець, який не мав водійського посвідчення. Поруч із ним був його батько. Він пояснив, що вживав алкоголь, тому дав кермо своєму неповнолітньому синові. Під час складання адміністративного матеріалу чоловік став пропонувати поліцейським "домовитися". Незважаючи на попередження про кримінальну відповідальність за пропозицію та надання неправомірної вигоди 44-річний громадянин підійшов до поліцейського авто та поклав до салону 200 гривень. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка зафіксувала це.

Хочемо відзначити, що з початку року вже зафіксовано 82 факти пропозиції та надання неправомірної вигоди патрульним Дніпра.

Попереджаємо водіїв Відповідно до ст.369 Кримінального кодексу України за пропозицію, надання чи обіцянку службовій особі надати їй або третій особі неправомірну вигоду є покарання — штраф від п'ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Шурик Г. (гость)  (04.08.21 15:34): 200 гривен? Это что, издевательство такое? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті