Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 09 червня 2024
04:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рятувальники стурбовані кількістю загиблих на воді: за 4 дні - 5 потонулих

Рятувальники стурбовані кількістю загиблих на воді: за 4 дні - 5 потонулих

Щопонеділка рятувальники Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області інформують населення та ЗМІ про загибель людей на воді. Статистика жахлива, але на людську безвідповідальність не впливає!

8 липня - Криворізький район, річка Саксагань. Від служби «102» надійшло повідомлення про те, що на відстані 3 м від берега знаходиться тіло чоловічої статі. Працівниками КП «Аварійно-рятувальна Мобільна Служба на воді» тіло чоловіка доправлено на берег.

9 липня - Кам’янський район, м. Вільногірськ, штучна водойма. Від служби «102» надійшло повідомлення, що під час купання дітей у кар'єрі зникла дівчинка, 2009 року народження. Працівниками Національної поліції на відстані 8 м від берега виявлено тіло дитини та доправлено на берег.

11 липня - м. Дніпро, штучне водоймище «Котлован». Від місцевих мешканців надійшло повідомлення про те, що у вказаній водоймі виявлено тіло без ознак життя. Особовим складом ГУ ДСНС за допомогою човна та кошми на відстані 2 м від берега виявлено тіло чоловіка, вилучено з води, доправлено до берега та передано співробітникам поліції (направлено на СМЕ).

11 липня - Синельниківський район. Від служби «102» надійшло повідомлення про те, що у вказаній водоймі під час купання зник під водою чоловік. Особовим складом надзвичайників за допомогою човна, рятувальної мотузки та рятувального кругу на відстані близько 2,5 м від берега виявлено тіло громадянина, 1996 року народження, вилучено з води, доправлено до берега та передано співробітникам поліції (направлено на СМЕ).

11 липня - м. Кривий Ріг, на території водосховища р. Саксагань. Від служби «102» надійшло повідомлення про те, що під час катання на катамарані чоловік пірнув у воду та зник. Працівниками КП «АРМСР на воді» на відстані 15м від берега та на глибині 2,5м за допомогою мотузки та водолазного спорядження виявлено тіло чоловіка, вилучено із води, доставлено до берега та передано співробітникам поліції.

Шановні громадяни! Кількість смертей на воді вражає! Надзвичайники Дніпропетровщини вкотре закликають - не порушуйте елементарних правил безпеки:

не заходьте у воду в стані алкогольного сп'яніння;

не купайтеся на пляжах, які не є офіційними;

якщо ви стали свідком нещасного випадку на воді - негайно викликайте рятувальників за номером "101" та медиків за номером "103".

Gorod.dp.ua на Facebook.


Да  (12.07.21 22:11): не только в алкоголе дело. Долгое время было дождливо и прохладно. А потом бац - жара! Слои воды крайне неравномерно прогреты. Это чревато мышечной судорогой для любителей понырять. Відповісти | З цитатою
Куся  (12.07.21 17:01): Как в такую жару можно на улице пить алкоголь непонимаю,тут еда только утром лезет,а так то вода то кофе. Відповісти | З цитатою
1  (12.07.21 14:34): А что беспокоиться? Работы много? Поголовье алкоголиков уменьшается- это же плюс. Так бы он врезался в кого то или ножом ударил. А так пойдет на корм рыбам, что плохого то? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
444  (12.07.21 11:03): Губит людей не пиво, губит людей вода.
Ну вы такое говорите!! - не заходите в воду в состоянии алкогольного опьянения... А когда ж в нее заходить???!!
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Не мали права»: у Дніпрі контролери електротранспорту оштрафували неповнолітню (16)

•  Нічна перлина: як виглядає Успенська площа у Дніпрі у вечірній час доби (12)

•  Відео моменту: у Дніпрі на Набережній Перемоги зіткнулись Renault та Kawasaki, водійка двоколісного в лікарні (10)

•  Засмагають, займаються спортом та бавляться у воді: у Дніпрі на Монастирському острові панує літній настрій (9)

•  Селфі на залізниці призводять до загибелі підлітків (6)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на Новому мосту водій BMW зніс скутериста (5)

•  На косі Перемоги над водою знову видно останки місцевого «Титаніка» (4)

•  У Дніпрі на Воздвиженському узвозі зіткнулись Hyundai та 14-річний мотоцикліст на Geon: дитина в лікарні (4)

•  На Дніпропетровщині очікується аномальне літо: прогноз синоптика (4)

•  На Дніпропетровщині п’яний автомийник вкрав BMW клієнта та потрапив на ньому в ДТП: вирок суду (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті