Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
01:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За вчорашню зливу в Дніпрі 3 дерева впали на автомобілі

За вчорашню зливу в Дніпрі 3 дерева впали на автомобілі

Рятувальники прибирають аварійні дерева, що впали внаслідок негоди.

15-го червня внаслідок несприятливих погодних умов на території області, що супроводжувались дощами та вітром сталося падіння дерев. Співробітники Служби порятунку «101» здійснюють виїзди на порізку та прибирання повалених дерев.

О 17:08 співробітники Аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону Спеціального призначення здійснили виїзд на прибирання аварійної гілки, що впала на вулиці Тополиній Шевченківського району міста Дніпро.

О 17:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у місті Дніпро, Амур-Нижньодніпровському районі на вулиці Ростовській впало дерево на дорогу, що ускладнило рух транспорту. Особовим складом 3-ої державної пожежно-рятувальної частини повалене дерево прибрано з проїжджої частини дороги.

У місті Дніпро сталося 3 випадки падіння дерев на легкові автомобілі. Так, на вулиці Короленко Шевченківського району рятувальники 2-ої державної пожежно-рятувальної частини розпили та прибрали дерево, що впало на припаркований легковий автомобіль «Оpel Оmega».

О 18:00 на вулиці Холодильній Індустріального району співробітники 18-ої державної пожежно-рятувальної частини за допомогою бензопили розпили та прибрали гілки з легкового автомобіля «Suzuki Grand Vitara».

Також на вулиці Богдана Хмельницького рятувальники 3-ої державної пожежно-рятувальної частини розпили та прибрали дерево, що впало на легковий автомобіль «Volkswagen POLO».

О 18:58 надійшло повідомлення про те, що у Синельниківському районі на автошляху Т0401 Дніпро – Мелітополь, знаходиться повалене дерево та заважає руху автотранспорту. Рятувальники 48-ої державної пожежно-рятувальної частини за допомогою бензопили розпиляли та прибрали дерево.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Гость  (16.06.21 13:05): Ремонт будет за чей счёт? Відповісти | З цитатою
Развелось,  (16.06.21 10:53): понимаешь, энтих машин, дереву упасть некуда! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті