Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
10:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рішення суду: реконструкції площі Шевченка та вулиці Яворницького у Дніпрі – законні

Рішення суду: реконструкції площі Шевченка та вулиці Яворницького у Дніпрі – законні

Наприкінці 2019 року виконавчий комітет Дніпровської міської ради ухвалив рішення «Про надання дозволу департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради на виконання проектних робіт, пов’язаних з реконструкцією пл. Шевченка та вул. Яворницького у м. Дніпрі з улаштуванням пішохідної зони».

Торік виконком ухвалив рішення «Про надання дозволу департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР на виконання проектних робіт, капітального ремонту та функцій замовника по об’єкту пл. Шевченко в м. Дніпрі». У подальшому також було ухвалено рішення «Про видалення зелених насаджень по вул. Яворницького».

Громадська організація «Платформа Громадський контроль» та Вадим Мирошник звернулися із позовами до суду, оскільки не погодилися із прийнятими рішеннями виконкому. Про це під час брифінгу 19 квітня повідомила заступниця начальника відділу захисту інтересів територіальної громади міста у сфері земельних відносин управління представництва та захисту інтересів територіальної громади міста у судах загальної юрисдикції департаменту правового забезпечення Дніпровської міськради Наталія Росітюк.

«Рішенням Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 14.12.2020 у задоволенні позову Громадської організації «Платформа Громадський контроль» та Вадима Мирошника було відмовлено з підстав необґрунтованості та не доведеності позовних вимог щодо протиправності ухвалених рішень виконавчого комітету Дніпровської міської ради», – зазначила Наталія Росітюк.

Не погодившись із рішенням суду, представники громадської організації подали апеляційну скаргу.

«Постановою Третього апеляційного адміністративного суду у задоволенні апеляційної скарги було відмовлено та залишено рішення суду першої інстанції без змін», – додала Наталія Росітюк.

Таким чином оскаржувані рішення, ухвалені компетентним органом щодо проведення реконструкції пл. Шевченка та вул. Яворницького у Дніпрі, є законними.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Антонюк А. -  (20.04.21 10:24): судья Жовтневого суда - самый главный судья - бандит и коррупционер! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Кто бы сомневался?!  (20.04.21 10:24): В Днепре все суды - продажные! Відповісти | З цитатою
думающий  (20.04.21 08:41): Не говоря уже о том, что людей оставили без транспорта, отменив все маршрутки 126, 132, 78, а также городской транспорт - троллейбус 4 ходит другим маршрутом. Весь транспорт согнали возле собора. Говорят не рентабельно ездить по Вернадского. Лето придет, люди на пляж, с детьми на детскую площадку, и все ножками, ножками. А живущие на Вернадского, им как. На работу, с работы, да еще и с сумками и все ножками. Кому была нужна эта пешеходная зона с непонятными креслами, опасными горками и качелями. Відповісти | З цитатою
Житель  (19.04.21 21:10): Конечно, законные. У ручного суда все будет законно. А потом , когда местные коновалы будут бежать с поднятыми юбками на святую землю, то выяснится, что все было незаконно, документы отсутствуют и все было с противозаконными нарушениями. Когда до местных аборигенов дойдёт, что их обворовывают , убивая полностью город, на восстановление которого денег ни у кого не будет, да ещё огромные долги из-за кредитов, которых понахватали под эгидой мифического метро. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Гражданин  (19.04.21 20:23): Так называемую реконструкция улицы Яворницкого начали из-под тишка. Перекрыли, начали перекапывать и потом через неделю родили новость удивив общественность, что она станет пешеходной. Потом еще месяц рожали визуализацию какой же она станет. По факту пешеходам места больше не стало из-за мега клуб по центру. Даже ливневку не удосужились проложить. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті