Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 16 червня 2024
03:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Лише за останній тиждень патрульні виявили 10 телефонів у розшуку

Лише за останній тиждень патрульні виявили  10 телефонів у розшуку

Мобільний телефон найчастіше стає предметом крадіжки. Лише за останній тиждень патрульні виявили 10 телефонів у розшуку.

Так, наприклад, на вулиці Пастера екіпаж помітив громадянина, який переходив проїзну частину у невстановленому місці. З ним поспілкувалися та притягли до адміністративної відповідальності. Під час поверхневої перевірки у чоловіка виявили мобільний, який, як виявилося, викрали у червні минулого року у мешканця Дніпра.

Під час відпрацювання пограбування на проспекті Поля поліцейські виявили громадянина, схожого за прикметами на ймовірного грабіжника. Під час поверхневої перевірки він показав телефон, який перебуває у розшуку Дарницьким управлінням поліції. Його викрали у жінки в магазині.

А під час відпрацювання грабежу на вулиці Шмідта у одного з громадян, схожих за прикметами на зловмисників, патрульні виявили телефон, що розшукується Хортицьким відділом поліції. Його викрали у жінки з кишені.

Також на площі Привокзальній днями охоронці порядку помітили невідомого, який порушував громадський порядок. Під час поверхневої перевірки чоловіка патрульні виявили в нього телефон, який перебуває у розшуку відділенням поліції №5 . Заяву про його викрадення власник написав у грудні минулого року.

Як вберегти себе від крадіжки телефону? Дамо кілька порад:

Перебуваючи в громадському транспорті чи в місцях скупчення людей не кладіть телефон у кишені одягу.

Звертайте увагу на осіб, що перебувають поряд з вами, якщо вони викликають підозру і сумніви — спробуйте перейти в інше місце.

Не залишайте свої речі без нагляду або невідомим вам людям.

Не давайте свій телефон в руки незнайомцям аби ті змогли зателефонувати. Просто попросіть їх продиктувати вам номер.

У темний час доби уникайте безлюдних неосвітлених місць та не підсвічуйте собі телефоном, аби зайвий раз його не демонструвати.

Якщо все ж таки у вас викрали телефон — не зволікайте зі зверненням: телефонуйте та напишіть заяву у найближчому відділі поліції, вказавши IMEI телефону аби його внесли до баз даних. Вірогідність затримання злочинця патрульними гарячим слідом набагато вища, ніж навіть через годину чи дві.

Будьте уважними та бережіть своє майно!





Gorod.dp.ua на Facebook.


Олеся  (26.02.21 11:57): Жаль, что среди них, нет моего и уже покойного моего мужа телефонов Відповісти | З цитатою
нудный  (26.02.21 11:16): т.е. краденые телефоны выявлены случайным образом
а не в результате плодотворного сотрудничества полиции с операторами сотовой связи
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Цыган Зыган  (26.02.21 10:59): Ноу проблем!

http://v-androide.com/instruktsii/obsluzhivanie/smena-imei.h tml

Айнене! Айнене
Відповісти | З цитатою
...  (26.02.21 09:31): Закрыть все скупки и кражи резко прекратятся. Нету рынка сбыта-нету краж. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Дэн  (26.02.21 09:20): А где в Днепре дарницкий и хортицкий районы? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
вупсень и пупсень  (26.02.21 09:19): Очень интересно, во время "поверхностной проверки" прочитали imei, во дают, экстрасенсы прям, это их в мусарском пту такому учат?! Видать планы по розыску телефонов появились... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті