Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 28 травня 2024
04:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кримінальна хроніка на 20 липня

Кримінальна хроніка на 20 липня
1. 17 липня п. р. о 19.45 в одному з будинків по вул. Леніна с. Єленівка Магдалинівського району з проникаючими колото-різаними пораненнями грудної клітини був виявлений труп 51-річного господаря оселі. За скоєння злочину співробітниками Магдалинівського райвідділу міліції затриманий 43-річний раніше засуджений брат постраждалого. Як було встановлено, 17 липня близько 18.30 за місцем мешкання чоловіки розпивали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник кухонним ножем завдав братові смертельні поранення. Наразі за даним фактом слідчим відділом Магдалинівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

2. 18 липня п. р. о 16.45 до співробітників Красногвардійського райвідділу міліції м. Дніпропетровська від громадян надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир по вул. Робочій відбувається бійка. На підлозі у квартирі з проникаючими колото-різаними пораненнями тулубу та переломом кісток черепу був виявлений труп 40-річного співмешканця 44-річної господарки оселі. Як було встановлено, 18 липня близько 15.00 у вказаному помешканні між постраждалим та 46-річним колишнім чоловіком господарки на ґрунті неприязних відносин та ревнощів виникла бійка, в ході якої останній кухонним ножем та молотком завдав жертві смертельні тілесні ушкодження. Наразі за даним фактом слідчим відділом Красногвардійського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

3. 17 липня п. р. в одній із квартир по вул. Гідропарковій м. Дніпропетровска співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Ленінського райвідділу міліції у раніше засудженого 38-річного господаря оселі за гроші у сумі 50 грн. була проведена оперативна закупівля 0,25 г наркотичної речовини «Амфетамін». Також, додатково були вилучені 4,5 мл психотропної речовини «Первітин», 1 г порошкоподібної речовини, схожої на «Амфетамін», а також гроші у сумі 430 грн., здобуті злочинним шляхом. Наразі вилучені речовини направлені до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

4. 18 липня п. р. біля входу до станції метро «Вокзальна» по пр. К. Маркса м. Дніпропетровська співробітниками Кіровського райвідділу міліції м. Дніпропетровська у раніше засудженого 46-річного чоловіка був вилучений стартовий пістолет калібру 9 мм. Згідно довідки науково-дослідного ескпертно-криміналістичного центру вилучена зброя визнана самозарядним гладкоствольним пістолетом, виготовленим шляхом внесення змін в конструкцію ствола стартового пістолета – короткоствольною вогнепальною зброєю, придатною для виконання пострілів патронами калібру 9 мм. Наразі за даним фактом слідчим відділом Кіровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

5. 19 липня п. р. о 14.45 в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з будинків м. Кривого Рогу співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління у 43-річного господаря оселі вилучена наркотична речовина «Маріхуана» вагою 1 кг 554 г. Наразі вирішується питання про порушення за даним фактом кримінальної справи за ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Оглы  (27.07.09 04:01): О, Бахчисарай! Відповісти | З цитатою
Артём Арсенович Бабаев  (23.07.09 14:23): Зачем мне брать пример с вас,убогих? Відповісти | З цитатою
Оглы  (20.07.09 22:24): Бабаев!!! Начинай словоблудие! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (10)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (5)

•  Стихійна торгівля у невстановлених місцях заборонена. У Дніпрі проводять рейди (4)

•  На вулиці Володимира Винниченка застосували нові підходи до якісної зміни вуличного середовища (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті