Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
07:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині за минулий рік закрили 10 підпільних виробництв алкоголю

На Дніпропетровщині за минулий рік закрили 10 підпільних виробництв алкоголю

Одним з пріоритетних напрямків діяльності Головного управління ДФС у Дніпропетровській області є боротьба зі злочинами у сфері обігу товарів акцизної групи, як-то: алкоголь, тютюн, паливно-мастильні матеріали, тощо.

Аргументацією цього ствердження є економічна складова, адже системна робота в цьому напрямку суттєво допомагає наповнюванню Державного бюджету, але є ще й інший вагомий аргумент.

Так склалося, що саме «підпільні ділки» при виготовленні свого сурогату нехтують санітарними нормами, що становить реальну загрозу для отруєння, більш того, методи розповсюдження мають вірогідність потрапляння сурогату до неповнолітніх.

Тож, саме соціальна необхідність сьогодні диктує мету і завдання для співробітників ГУ ДФС у боротьбі з «підпільниками».

Так, у минулому році за результатами роботи ГУ ДФС у Дніпропетровській області було відкрито 27 кримінальних проваджень за виявленими порушеннями у сфері незаконного обігу товарів акцизної групи.

Зокрема, одне кримінальне провадження було відкрито у відношенні організованої злочинної групи, в даному провадженні співробітники ГУ ДФС у Дніпропетровській області здійснювали оперативне супроводження.

Було припинено діяльність 10 підпільних виробництв алкогольної продукції та паливно-мастильних матеріалів, з виробничими лініями, налаштованими на масове виробництво.

Наразі 7 кримінальних проваджень вже направлено до суду.

З незаконного обігу було вилучено товарів підакцизної групи на суму понад 80 млн. грн. Окрім того, вилучено все обладнання, яке використовувалось на підпільних виробництвах, загальна вартість цього обладнання склала 13,7 млн. грн.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Лень чик Писковой  (27.01.21 15:41): Можно закрыть наливайку на Фрунзенский рынок к здании амур Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті