Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
12:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У центральному сквері Дніпродзержинська дітей катають на поні

У центральному сквері Дніпродзержинська дітей катають на поні
orshagorodmoy.info
У центральному сквері Дніпродзержинська на проспекті Леніна поблизу дитячого майданчика дітей катають на поні.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», «живий атракціон» запропонувала дітям міста родина Соколовських, яка утримує у власному господарстві двох коней і маленького поні на прізвисько Боніфацій. Катання на поні подобається дітям, задоволення від дитячих розваг, за словами власниці поні Світлани Соколовської, демонструє і Боніфацій. Отримуючи виховання у шумливому промисловому місті, поні не боїться трамваїв (дитячий майданчик розташовано поблизу трамвайної колії).

Зі стайні у лівобережному районі до центру міста Боніфація 14 км везуть у «Жигулях» (на місці знятого заднього сидіння), і цю поїздку поні сприймає як веселу розвагу: час від часу вистромлює морду з вікна автівки, лякаючи водіїв зустрічних машин.

Благодійницька справа з улаштування дитячого майданчика у центральному сквері міста, спорудженого ВАТ «ХайдельбергЦемент Україна» на засадах соціального партнерства, має продовження — приватні підприємці організують на майданчику додаткові дитячі розваги.

Довідка: Родина Соколовських у Дніпродзержинську три роки тому взяла на утримання коней, для чого побудувала стайню в одному з допоміжних приміщень лівобережного району міста.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті