Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 01 июня 2024
09:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В городе состоится встреча работодателей по вопросу преодоления экологического кризиса

В городе состоится встреча работодателей по вопросу преодоления экологического кризиса
ric.ua
26 червня відбудеться засідання ради роботодавців Дніпродзержинська (ради директорів промислових підприємств) з обговорення поточних та перспективних питань виходу міста з екологічної кризи.

Як повідомив Дніпродзержинський міський голова Ярослав Корчевський, засідання ради буде виїзним і проходитиме на базі ВАТ «Дніпровський металургійний комбінат ім. Дзержинського» (ДМКД).

До розгляду планується ознайомлення з програмою реконструкції ДМКД, а також питання щодо активізації природоохоронних заходів на промислових підприємствах міста.

«В умовах економічної кризи дими над заводськими трубами свідчать про стабілізацію роботи підприємств, і це добре для міста. Але треба дбати про те, щоб це не привело до поглиблення кризи екологічної. Разом із міською владою промисловці повинні знайти оптимальні шляхи поліпшення екологічної ситуації», — сказав Ярослав Корчевський.

Рада роботодавців Дніпродзержинська є правонаступницею організації ради директорів промислових підприємств Дніпродзержинська, що була заснована у 1992 році. Перереєстрована як рада роботодавців у 2002 році, працює на громадських засадах, об’єднує 120 керівників підприємств усіх форм власності Дніпродзержинська.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте