Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
15:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Десять найкращих вчителів України зібралися у Дніпрі

Десять найкращих вчителів України зібралися у Дніпрі

Десять найкращих вчителів України зібралися у Дніпрі. Саме тут 11-13 вересня проходить фінальний етап щорічної національної вчительської премії Global Teacher Prize Ukraine, яку ще називають “Нобелівкою для вчителів”.

«Ми шукаємо проактивного вчителя-новатора, який впроваджує інновації, любить дітей, змінює своє життя, своїх учнів, і всієї школи та громади в цілому. А ще – надихає колег ставати кращими та продуктивнішими», – розповіла засновниця премії, голова громадської спілки «Освіторія» Зоя Литвин.
Національну премію Global Teacher Prize Ukraine ініціювала громадська спілка «Освіторія» у 2017 році, щоб відзначити внесок українських вчителів у суспільство та підняти престиж професії педагога.

Протягом трьох днів педагоги демонструватимуть свою професійну майстерність: робитимуть самопрезентацію та психологічні вправи на групову взаємодію, розроблятимуть новаторські уроки та проводитимуть їх у місцевій школі перед незнайомим класом, а також розв'язуватимуть актуальні освітні задачі Дніпропетровської області.

«Приємно, що фінал найпрестижнішої вчительської премії проходить саме на Дніпропетровщині. Цьогоріч на Global Teacher Prize Ukraine подали заявки майже 3 тисячі вчителів з усієї України. Вони пройшли декілька етапів відбору. Серед півсотні півфіналістів – чотири педагоги з Дніпропетровщини. А до ТОП-10 потрапив молодий вчитель із Кам’янського Андрій Олійник. Однак впевнений, що всі десять учасників фіналу – потужні, класні переможці, які найближчими роками задаватимуть тон в освітніх інноваціях», – підкреслив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

Десятку найкращих вчителів країни оцінюватиме компетентне журі, яке й обере найкращого педагога. Серед членів журі — голова ГС «Освіторія» та засновниця премії Зоя Литвин, телеведуча 1+1 та куратор премії Наталя Мосейчук, екс-міністерка освіти та науки Лілія Гриневич, найкраща вчителька світу 2018 року Андрія Зафіраку, найкраща вчителька України 2019 року, минулорічна переможниця Наталя Кідалова, громадський діяч Роман Тичківський та навіть 10-класник — Арсеній Добровольський, юний підприємець, засновник освітнього стартапу.

Переможця оголосять 3 жовтня у Міжнародний день учителя. Він або вона отримають винагородять премією у 250 тисяч гривень, рік навчання та поїздку на найбільший освітній форум світу. Також триває народне голосування.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Человек  (12.09.20 11:54): Прелесть! "...четыре педагоги из Днепропетровщины".
Это все, что нужно знать о системе образования. В результате конкурсов с самопрезентациями и т.п. шоу.
Да, поза девушки справа... Извините, цирк с конями...
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті