Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 01 июня 2024
15:01

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Вторая лига. «Звезда» вышла на первое место.

Вторая лига. «Звезда» вышла на первое место.
За тур до фінішу змагань команди, які ще минулого літа поставили собі за мету завоювати путівку до першої ліги, розділяв лише один заліковий бал. Гостей, які очолювали турнірну таблицю, в цьому матчі задовольняла і нічия, адже вони зберегли б свою перевагу, а в завершальному турі вдома у поєдинку з аутсайдером дивізіону, командою «Дніпро-75», мали нагоду вирішити завдання керівництва клубу. Проте, перемога «Зірки» дозволила підопічним Ігоря Жабченко обійти дніпродзержинців на два пункти та вперше в сезоні очолити групу. В останньому матчі першості кіровоградців очікує складний виїзд до Армянська, де у протистоянні з місцевим «Титаном» гостей задовольнить і нічия. Втрутитись у боротьбу за підвищення у класі ще може «Полтава», яка здобувши перемогу над «Кременем», наздогнала за набраними очками «Сталь». А ось у групі А, інтриги як і не бувало. Тернопільська «Нива» на виїзді розійшлася миром із «Вересом» та забронювала за собою першу сходинку турнірної таблиці, а разом з нею − путівку до першої ліги.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте