Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 08 мая 2024
10:01

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Индустриальный парк Днепра хотят развивать турецкие инвесторы

Индустриальный парк Днепра хотят развивать турецкие инвесторы

Представители крупной международной бизнес-ассоциации TURKSID посетили Днепр и провели предварительные переговоры об участии в развитии нашего проекта Технопарка.

Работа этой бизнес-ассоциации направлена на реализацию крупных проектов в Турции, Украине и Румынии.

Как сообщили Городскому сайту в КП «Агентство развития Днепра», представители международной бизнес-ассоциации TURKSID уже давно «присматривались» к концепции развития нашего Индустриального парка. И вот – побывали в Днепре, чтобы увидеть «вживую» площадку для реализации инновационных идей и провести предварительные переговоры.

Подробней об итогах визита в КП сообщают следующее:

«На запрошення «Агентства розвитку Дніпра» наше місто відвідала делегація міжнародної бізнес-асоціації TURKSID, діяльність якої спрямована на розвиток та захист спільних інтересів своїх партнерів-підприємців з різних галузей та країн – Туреччини, України та Румунії.

Представники турецьких компаній-інвесторів відвідали індустріальний парк «Innovation Forpost» та ознайомилися з інвестиційними пропозиціями.

За словами директора агентства Володимира Панченка, турецька сторона залишилася задоволеною, адже 51 га цієї індустріальної території цілком підходить для розвитку україно-турецького співробітництва.

«Наразі бізнес-асоціацією TURKSID визначено кілька пріоритетних індустріальних парків в Україні, – каже Володимир Панченко. – В кожному регіоні своя спеціалізація. Зокрема, у м. Дніпрі – машинобудування, у Київській області – агропереробка, у Херсонській – будівельні матеріали, у м. Маріуполі – машинобудування та металообробка. Мене особисто окриляє той факт, що турецьких бізнесменів приваблюють ті традиції, які існують у нашому місті. Вони вважать, кваліфікація дніпрян-фахівців значно краща, ніж в інших регіонах України. Відповідно можна очікувати, що всі ті нові робочі місця, а це від 2 до 5 тисяч, які заплановано створити тільки на одному майданчику, будуть високооплачуваними (це передбачено затвердженим в межах Industrial Park «Innovation Forpost» планом). І тут думки «Агентства розвитку Дніпра» та представників бізнес-асоціації цілком співпадають».

Мер міста Дніпра Борис Філатов неодноразово заявляв, що міська влада готова всебічно підтримувати залучення інвестицій у м. Дніпро, зокрема у підготовці проекту індустріального парку.

У підсумку сторони домовилися, що вже найближчим часом від бізнес-асоціації TURKSID надійде пропозиція щодо конкретних заводів, які можуть бути побудовані у м. Дніпрі».





Gorod.dp.ua на Facebook.


ооо  (13.03.20 15:37): 1) Судя по географии деятельности этой фирмы Рога и Копыта (Турц-Укр_Румын), они и у нас будут вешать лапшу7703. Достаточно их участия в стр-ве метро. 2) А в городе есть много предприятий практически не работающих или еле-еле. Есть площади, корпуса, коммуникации, ... .К примеру ЮМЗ, ДМЗ (2-е производство от ЮМЗ, на Героев Сталинграда, в р-не Кайдак или пр. Петровского-Мазепы, ВРЗ, б/у ГШО, Шахтной автоматики, б/у Орбита, ... . Короче - разводилово бюджета. Ответить | С цитатой
вопрос  (13.03.20 15:10): """ У підсумку сторони домовилися, що вже найближчим часом від бізнес-асоціації TURKSID надійде пропозиція щодо конкретних заводів, які можуть бути побудовані у м. Дніпрі». """

строить обязательно ? существующие свободные от деятельности производственные площади никак нельзя использовать. причем самим. для нового строительства надо отвести землю в соответствии с законодательством. на кого будет оформлен отвод земли под новое строительство ?
Ответить | С цитатой
ллд  (13.03.20 14:51): Как закручен хитрО сюжет: назвать чадящую и смердящую промзону, которую хотят построить на левом берегу - индустриальным парком... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте