Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 11 червня 2024
17:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов підписав заявку на участь Дніпра у змаганні за офіційний титул «Культурної столиці України»

Борис Філатов підписав заявку на участь Дніпра у змаганні за офіційний титул «Культурної столиці України»

Дніпро зареєстрував заявку на участь у змаганні за офіційний титул «Культурної столиці України-2020» та отримання гранту у 25 млн грн на реалізацію проєктів.

Це – програма Українського культурного фонду, котрий пропонує великим і малим містам позмагатися за почесне звання. «Дійсно знаковий момент. Відправляємо заявку. Ми впевнені у перемозі. Усе буде добре», – сказав міський голова Дніпра Борис Філатов під час підписання електронної заявки 15 січня.

Місто пропонує об’єднану концепцію – «Дніпро. Гравітація». Тут описана космічна ідентичність Дніпра, а ще – здобутки минулого і власні інновації у культурній галузі. На розгляд відправили також портфель автентичних ініціатив, котрі створили у місті. Йдеться, зокрема, про такі знані фестивалі як «Джаз на Дніпрі», «Bezviz», міжнародний книжковий фестиваль «Book Space», а також муніципальну програму «Народна філармонія» і різні освітні проєкти – воркшопи, майстер-класи та лекторії. Поданню заявки передувала низка публічних зустрічей, під час яких Дніпро заручився підтримкою діячів культури, ЗМІ, керівників творчих інституцій, мистецьких акцій, а також представників бізнесу, креативних індустрій, національно-культурних товариств. Отримання титулу дозволить Дніпру підвищити імідж і туристичну привабливість.

Визначитися з результатами в Українському культурному фонді мають уже навесні.

Gorod.dp.ua на Facebook.


блогер  (16.01.20 13:15): один корупционнр подписал другому коррупционеру абсолютно белебердовую заявку о какой-то там культурной столице! Борька, ты думаешь, что все нормальные от сюда уехали, а оставшейся массе можно говорить "Имхотеп, все вокруг расцветает! Это не дерьмо под ногами чвакает, это золотой песок!"... Борька, сколько ты не сади джазовых балалаешников на острове от этого город культурнее не станет! Ты посмотри на обветшавшие театры города! Ты, именно ты засыпал театра Горького глиной со своего метро! Театр оперы и балета - на него без слез смотреть противно! А "Ледовый дворец", который твой кумир Беня развалил в хлам! Хватит бред нести... задолбал.. Відповісти | З цитатою
Патриот  (16.01.20 09:50): о какой культуре речь, если людей прямо на улице е6ут? Сейчас вроде холодновато для этого, а летом постоянно в садах и парках в кустах е6утся. Відповісти | З цитатою
727  (16.01.20 09:47): серьёзно???бомжи на площади костры жгут и горят.вы о чем вообще??? Відповісти | З цитатою
tut  (16.01.20 09:38): уберите этого с руля. Відповісти | З цитатою
Света  (16.01.20 09:21): Культурная столица? Вот клоун. Помойка полноя при борухе, а не город. Відповісти | З цитатою
555  (16.01.20 09:04): давайте лучше на номинацию - самый культурный мэр !!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
555  (16.01.20 08:57): и это ток кто не стесняется в выражениях и курит при журналистах у себя в кабинете ? культура от первого лица , ха..ха..ха... Відповісти | З цитатою
Вася  (16.01.20 00:57): Доки на шляхах ганяє бидло під 70, культурною столицею не стати. Відповісти | З цитатою
Юлия  (16.01.20 00:31): Парковки 15 грн час...
Мега разценки ...
Олупы...доют народ...
Відповісти | З цитатою
мыздобул  (15.01.20 21:56): Ахахахахахахаха. Это шутка такая? Вроде ж не 1 апреля... Відповісти | З цитатою
1 2 3
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті