Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
23:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі військова частина Нацгвардії України відсвяткувала 67-му річницю

|«« «« »» »»|

Підрозділ Національної гвардії України – військова частина 3021 – відсвяткувала 67-му річницю від дня створення. З цієї нагоди в полку влаштували урочистості.

«Місія вам випала важка, але й почесна. Кожен мешканець вдячний вам за те, що сумлінно несете свою варту. І ми можемо спокійно жити, творити, змінювати нашу країну. Бажаю міцного здоров’я, щастя й наснаги. Слава кожному з вас», – привітав військовослужбовців заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Юрченко.
Військовій частині 3021 більше шести десятків років.
«З цієї нагоди бажаю всім здоров’я, миру, благополуччя та плідної праці в ім’я України, в ім’я світлого майбуття», – побажав командир частини Олександр Шур.
Були і приємні несподіванки. Строковики Роман Ярмолюк, Сергій Круковес та Ростислав П’ятник прямо зі стройового плацу відправилися у відпустку. Кажуть, не вірять своєму щастю: вдома не були вже більше року.
«Шість годин на потягу – і вдома, у Черкасах. Відпустка на десять днів, як годиться. Небагато, звичайно, однак побачитися з рідними та перевести дух вистачить», – сказав старший солдат Сергій Круковес.
«Служба подобається, жалітися ні на що: кормлять, одягають, зарплата вчасно», – поділився старший солдат з Кривого Рогу Роман Ярмолюк.
Сержант Вадим Телішевський з Рівного служить у частині 3021 за контрактом. Електрик полку.
«Потрапив у частину, як і більшість, на строкову службу. Сподобалося. Через п’ять місяців підписав контракт. Тут гарні люди, толкове керівництво. Робота у військовій частині виховує дисциплінованість, підвищує відповідальність. Тут ти живеш за принципом: один – за всіх і всі – за одного. Такі якості дуже потрібні в повсякденному житті», – сказав хлопець.
Форма личить не тільки чоловікам а й жінкам.

Катерина Циганкова шість років працює в частині старшим радіотелеграфістом. Жартома називає себе «Радистка Кет». В історії лишила професію юриста-кримінолога – прийшла у військову сферу за чоловіком.

«Вирішили зробити військову службу сімейною традицією, – посміхнулася жінка. – Вже підписала другий контракт. Не шкодую».
Військова частина 3021 відома як підрозділ Нацгвардії України або як полк охорони особливо важливих державних об'єктів. Дислокується у Дніпрі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Денис  (26.06.19 17:20): о какой 67-ой годовщине может идти речь, если нашей стране нет еще 30-ти лет??? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті