Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 30 травня 2024
22:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кам'янчанин Дмитро Семеренко взяв участь в Міжнародному марафоні в Північній Кореї

Кам'янчанин Дмитро Семеренко взяв участь в Міжнародному марафоні в Північній Кореї

Кам’янчанин Дмитро Семеренко повернувся з Північної Кореї, де із тисячею спортсменів з усього світу взяв участь у щорічному Міжнародному марафоні. За 3 години 47 хвилин Дмитро наш земляк пробіг дистанцію у 42 кілометри і зайняв 78 місце.

Організувати поїздку на змагання спортсмену допоміг Кам’янський міський голова Андрій Білоусов.

Повернувшись на Батьківщину марафонець зустрівся з міським головою та подякував Андрію Білоусову за допомогу, вручив пам’ятний сувенір і повернув прапор Кам’янського. Символ міста спортсмен брав із собою на марафон і, попри сувору заборону, навіть сфотографувався з ним під час проходження дистанції.

Вражень від Північної Кореї у Дмитра залишилося дуже багато і він охоче поділився з міським головою найяскравішими моментами поїздки. Зокрема, учасника марафону вразили неймовірний патріотизм корейців та шанобливе ставлення до свого президента.

«Я вперше брав участь у марафонському пробігу. Також мені було цікаво побувати у цій дивовижній країні та позмагатися зі спортсменами з усього світу. Хочу віддати належне нашому міському голові Андрію Білоусову за його ініціативність та колосальні зусилля щодо просування спорту у нашому місті», – сказав марафонець.
Дмитро Семеренко народився і виріс у Кам’янському, займається альпінізмом і став першим мешканцем Дніпропетровської області, який підкорив Еверест.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Хм  (17.04.19 08:21): " несмотря на строгий запрет, даже сфотографировался с ним во время прохождения ". Повезло, а так бы загремел в тюрьму, там с этим делом строго.
А мэр естественно помог "со своего кармана".
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті