Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
22:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До благодійної акції «Миколай про тебе не забуде» приєднуються перші учасники

До благодійної акції «Миколай про тебе не забуде» приєднуються перші учасники

Щорічна благодійна акція «Миколай про тебе не забуде» - для дітей АТОвців, переселенців, сиріт, малечі із багатодітних родин. Всі охочі можуть зробити їм подарунок.

Гостинці збирають у Дніпропетровській ОДА. Мешканці області вже приносять до адмінбудівлі іграшки, солодощі та канцтовари. Про це повідомили в управлінні з питань учасників АТО облдержадміністрації.

«Стати добрим чарівником для дітей, які найбільше потребують казкових вражень – дуже просто. Для цього потрібно приєднатися до благодійної акції, яка проходить щороку до Дня Святого Миколая, - розповіла начальник управління з питань учасників АТО Дніпропетровської ОДА Наталія Шуліка. – Придбайте подарунок для малечі та принесіть до облдержадміністрації. Ми передамо гостинці дітям бійців, переселенцям, сиротам, малим з багатодітних родин».
На подарунки чекають за адресою: м. Дніпро, пр.О.Поля, 1, каб.105. Можна приносити іграшки, пазли, канцтовари, книжки, солодощі.

Акцію «Миколай про тебе не забуде» проводять разом Дитячий центр «GENIUS» та Дніпропетровська ОДА.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті