Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
07:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровські оркестри викликали фурор на фестивалі і зібрали всі перші місця

Дніпровські оркестри викликали фурор на фестивалі і зібрали всі перші місця

Всеукраїнський фестиваль дитячих та юнацьких оркестрів «Оркестр-Fest» пройшов 3-4 листопада. Це перша подія такого масштабу в країні. І саме дніпровські виконавці викликали фурор і отримали перші місця в номінаціях естрадних та джазових оркестрів.

«Організатори фестивалю: департамент культури і туризму Запорізької міської ради та Запорізька міська дитяча філармонія за підтримки Українського фонду культури. Змагались 26 оркестрів. Перше місце в номінації «Естрадні та джазові оркестри» вибороли естрадно-симфонічний оркестр Дніпровської дитячої музичної школи №6 ім. В. І. Скуратовського та джаз-оркестр Little Band Дніпровської дитячої музичної школи №6 ім. В. І. Скуратовського, керівник Володимир Марховський. Перше місце в номінації «Оркестри народних інструментів» у оркестру народних інструментів «Пролісок» Дніпровської дитячої музична школа №6 ім. В. І. Скуратовського», - розповіла Наталія Іванова, директор ДМШ №6 ім. В. І. Скуратовського.
Учасників зустрічали дуже емоційно, а після навіть надіслали подяку-грамоту.

«Багато наших малюків вперше вийшли на сцену такого масштабу. Я думаю, ми перемогли, тому що нас єднає енергетика та музика, у нас не школа, а родина. Також маємо підтримку міськради – костюми, інструменти», -- зазначив Володимир Марховський, диригент оркестру Little Band.
Є сподівання, що в майбутньому у Дніпрі також проходитимуть подібні фестивалі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Voland  (19.11.18 20:11): Владимир Абрамович! Желаю Вам многая лета и дальнейших творческих успехов. Днепру очень повезло, что у него есть такой педагог. Думаю, давно пришло время проявить себя на международном уровне. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті