Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
03:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

4 роки у в'язниці проведе чоловік, який викрадав трансформатори на Придніпровській залізниці

4 роки у в'язниці проведе чоловік, який викрадав трансформатори на Придніпровській залізниці

На рахунку чоловіка 13 епізодів крадіжок.

Апеляційний суд Дніпропетровської області підтримав позицію прокуратури області та скасував вирок суду першої інстанції в частині призначення покарання 26-річному громадянину за скоєння крадіжок (ч.3 ст.185 КК України).

Встановлено, що з січня по серпень 2017 року вказаний чоловік, використовуючи набір слюсарних інструментів, на дільницях Придніпровської залізниці відчиняв релейні шафи, звідки таємно викрадав трансформатори та реле. На рахунку зловмисника 13 епізодів крадіжок на суму понад 170 тис грн.

Вироком Синельниківського міськрайонного суду громадянина визнано винним у скоєнні вказаних злочинів та призначено покарання у вигляді 4 років позбавлення волі, проте на підставі ст. 75 КК України звільнено від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком 3 роки.

Апеляційний суд Дніпропетровської області підтримав позицію прокуратури, яка не погодилась з рішенням суду першої інстанції, та призначив обвинуваченому покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті