Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 04 червня 2024
04:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Цьогоріч заасфальтують дві вулиці у Підгородному

|«« «« »» »»|

ДніпроОДА заасфальтувала вулицю Крайню в Підгородному. Вперше в історії міста дорога – з якісним покриттям та розміткою. До кінця року приведемо до ладу й вулицю Новомосковську в цьому населеному пункті, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Мешканці Дніпропетровщини мають пересуватися якісними вулицями. Капітально ремонтуємо комунальні дороги по всій області, – зазначив Валентин Резніченко. – Цьогоріч у Підгородному приведемо до ладу дві дороги. Вулиця Крайня – вже із новим асфальтовим покриттям, вперше в історії».

Вулиця Крайня у Підгородному – на околиці міста. Уздовж неї – приватні садиби. Місцеві й не пам'ятають, щоб дорога колись була з асфальтом. Ґрунтовку підсипали шлаком, та через каміння пересуватися вулицею було незручно.

«Раніше їздити такою дорогою, звичайно, можна було, але страшно», – поділився водій Владислав Чорний.

Нині вулиця – із якісним асфальтом та яскравою розміткою. Дорогу зробили обласним коштом. Гарантія підрядника – 5 років.

«Громада міста звернулася до губернатора. Очільник області пообіцяв допомогти зробити вулицю. І ось – дотримався слова. Дуже вдячні йому за це», – сказала міський голова Підгородного Галина Кузьменко.

Новому ідеально рівному покриттю на вулиці зраділи і старі, і малі.

«Нарешті немає камінців та горбиків. Тепер можу на велосипеді добре розігнатися! Спасибі за таку дорогу», – сказав школяр Арсен Обручев.

Незабаром стартує ремонт іншої вулиці Підгородного – Новомосковської. Її заасфальтують також уперше.

Загалом цьогоріч на ремонт комунальних доріг із обласного бюджету виділяють близько мільярда гривень.

Gorod.dp.ua на Facebook.


erinus  (02.07.18 22:06): а центральную когда??? Відповісти | З цитатою
7777  (02.07.18 13:22): А еще обратите внимание установлены знаки при поездке по ул.Шоссейной со стороны г.Новомосковска перед магазином "Гарант"..."Внимамание Выбоины"!Т.ч,если вы доехали до этого знаки не потеряв колёса,то лучше вернитесь?!Такие знаки есть и на ул.Кильченской.. Відповісти | З цитатою
7777  (02.07.18 13:12): Это пародия на ремонт дорог продолжается уже лет семь...Наблюдал как ремонтировали в этом году на ул.Железнодорожной...Прогрызли машиной канавы в ремонтных местах,от туда удалив гравий,засыпали отсевом и закатали асфальтом в 0,5 см.Весь гравий осел у предприимчивых граждан по обеим сторонам ремонтируемого полотна.Работники,тоже кстати предприимчивые.Чтобы не быть голословным..Просто можно проехать по улице не спеша и в некоторых дворах вы увидите тот гравий с остатками асфальта.Так же делали и на Центральной.А Жовтневая и Шоссейная,это просто караул! Відповісти | З цитатою
пенсионерка  (27.06.18 16:20): Большое спасибо за качественный ремонт дороги. Но теперь хотелось бы и улицу Шоссейную и Сагайдачного, маршрутки ездят по ним, хоть поподсыпайте ямы пока, ездить просто невозможно. Відповісти | З цитатою
Ага  (27.06.18 15:20): точно. Лесенку наварите, нехай пешики по верху переходят Відповісти | З цитатою
горожанин  (27.06.18 15:09): трассу подремонтируйте через подгороднее и пешиходов оградите, светофор уберите, а то езжу каждый день через него 2 раза - минимум 120 км/ч как и полицейские... а хотелось бы быстрей. Відповісти | З цитатою
Вася  (27.06.18 13:06): Если Порошенко лично не приедет открывать, несчитово. Відповісти | З цитатою
Андрей  (27.06.18 12:35): Лучше отремонтируйте дорогу в доль трассы рядом с магазинами, ездить невозможно, колеса отвалюются!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті