Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
16:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі патрульні затримали водія "під кайфом", позбавленого прав керувати автомобілем

У Дніпрі патрульні затримали водія

Водій їхав на автомобілі з розбитим вікном і перевозив наркотики.

14 квітня, близько 5-ї години вечора на вулиці Каруни патрульні помітили автомобіль ВАЗ 21121, що мав пошкодження. Зокрема, у нього зліва було розбите вікно. Поліцейські вирішили перевірити автомобіль та водія й зупинили його. Під час спілкування у чоловіка вони виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Йому запропонували пройти медогляд. Втім, громадянин відмовився. Охоронці порядку склали на нього протокол за ст. 130 КУпАП (Керування у стані сп’яніння) та постанову за ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою без відповідних документів. Інспектори з’ясували, що він позбавлений права керувати автомобілем.

Під час поверхневої перевірки в салоні авто поліцейські побачили сумку. Водій підтвердив, що вона його, але коли діставав, то викинув з неї сліп-пакет. В ньому була невідома речовина, схожа на наркотичну. Інспектори викликали слідчо-оперативну групу та затримали громадянина. В результаті в транспортному засобі поліцейські знайшли сліп-пакет з речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну, близько 100 штук пустих сліп-пакетів, портативні електроні ваги із залишками білого порошку, металеві циліндри, схожі на пристрої для куріння хімічних та рослинних наркотичних речовин, люстерко. Чоловіка доставили до Індустріального відділку поліції для з’ясування усіх обставин





Gorod.dp.ua на Facebook.


И  (16.04.18 19:03): вот это , ездит за рулем авто!!! Відповісти | З цитатою
Марик  (16.04.18 17:33): Так это же шляпа. Відповісти | З цитатою
все медведи сосут лапу  (16.04.18 15:26): Доездился. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті