Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
13:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам`янському змінено номер «гарячої» телефонної лінії з антикорупційних питань

У Кам`янському змінено номер «гарячої» телефонної лінії з антикорупційних питань

Громадяни, які бажають повідомити про порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції», можуть зателефонувати на гарячу лінію.

У Кам`янському змінено номер «гарячої» телефонної лінії з антикорупційних питань. Відтепер громадяни, які бажають повідомити про порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції», можуть зателефонувати за номером 55-40-29.

Нагадаємо, що згідно з розпорядженням міського голови Андрія Білоусова, у Кам`янському створено спеціальну телефонну «гарячу лінію» з питань порушення антикорупційного законодавства.

Громадяни, які бажають повідомити про порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції», можуть зателефонувати на гарячу лінію. Реєстрацію таких даних здійснює відділ запобігання корупції та взаємодії з правоохоронними органами міської ради. Посадовці розглядають і анонімні повідомлення, якщо наведена в них інформація стосується конкретної особи та містить фактичні дані, які можуть бути перевірені.

Відділу доручено інформувати спеціально уповноважених суб’єктів у сфері протидії корупції у випадках виявлення ознак кримінального або адміністративного правопорушення. У разі необхідності посадові особи також повинні повідомляти міського голову для вжиття заходів щодо припинення виявленого порушення, усунення його наслідків та притягнення винних до дисциплінарної відповідальності.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті