Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 17 апреля 2024
01:29

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

KFC і Товариство Червоного Хреста України зберуть гроші на придбання медобладнання для дітей з «Охматдиту»

KFC і Товариство Червоного Хреста України зберуть гроші на придбання медобладнання для дітей з «Охматдиту»

З 6 грудня 2017 р. по 1 лютого 2018 р. соціально відповідальний бренд KFC у партнерстві з Товариством Червоного Хреста України розпочав благодійну акцію «Чобіток від Миколая» в мережі своїх ресторанів по Україні.

Кожен відвідувач KFC зможе придбати листівку у вигляді червоного чобітка, яка символізує виконання дитячих бажань у період зимових свят. Зібрані кошти компанія передасть для закупівлі вакуумних аспіраторів Національній дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит».

Щорічно в «Охматдиті» лікуються понад 18 тис. дітей з усіх куточків України. І кожен день близько 120 маленьких пацієнтів закладу потребують медичної допомоги із застосуванням вакуумних аспіраторів.

«На сьогодні в «Охматдиту» є гостра потреба у закупівлі вакуумних аспіраторів для відсмоктування рідин, часток тканин і газів з порожнин організму і верхніх дихальних шляхів. Аспіратори потрібні для кожного реанімаційного місця лікарні. А у нас таких місць понад 20 у відділеннях хірургії, токсикології, неонатології, кардіології тощо», — пояснює Ірина Садов'як, головний лікар Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит»
.

Таким чином, один вакуумний аспіратор може допомогти врятувати сотні дітей, які перебувають у критичному стані. Однак бюджетних коштів недостатньо для закупівлі необхідної кількості апаратів на всю лікарню. Вартість одного аспіратора сягає 30 тис. грн.

«За результатами акції «Чобіток від Миколая» ми сподіваємося зібрати понад 300 тис. гривень, щоб забезпечити «Охматдит» якомога більшою кількістю життєво важливих для маленьких пацієнтів аспіраторів. Дуже приємно, що в цій місії нас підтримує така авторитетна благодійна організація, як Товариство Червоного Хреста України. Сподіваємося, що спільними зусиллями з нашим партнером і всіма небайдужими жителями України ми зможемо досягти поставленої мети», — коментує Пьотр Розанські, директор з маркетингу компанії KFC, Центральна і Східна Європа
.

Зазначимо, що всього за 6 грн (вартість одного чобітка) кожен охочий клієнт KFC може зробити вагомий внесок у поліпшення якості та оперативності лікування дітей, які перебувають в «Охматдиті». Не лишайтеся осторонь, долучайтеся до всеукраїнської акції «Чобіток від Миколая»!

Про KFC:

KFC (Kentucky Fried Chicken) — всесвітньо відома мережа ресторанів швидкого обслуговування, що спеціалізується на стравах з курки. Сьогоднi працюють бiльше нiж 20 000 ресторанiв KFC у 125 країнах світу.

Відкриття першого закладу мережі KFC в Україні відбулося наприкінці 2012 року в Києві. На сьогодні мережа налічує 12 закладів.

Про Товариство Червоного Хреста України:

Товариство Червоного Хреста України — всеукраїнська добровільна громадська гуманітарна організація, створена майже 100 років тому. У своїй діяльності волонтери та співробітники Товариства керуються Основоположними принципами Міжнародного руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця — Гуманністю, Незалежністю, Нейтральністю, Неупередженістю, Єдиністю, Добровільністю та Універсальністю . Вони ґрунтуються на захисті людського життя та здоров'я, запобіганні людським стражданням та їхньому полегшенні, незалежно від раси, релігійних і політичних поглядів. Товариство реалізовує понад 20 проектів і програм по всій України, які отримують фінансування за рахунок публічних пожертв та угод про партнерство.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (9)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (8)

•  У Дніпрі заплановано реконструкцію вул. Гоголя: вона стане напівпішохідною (8)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  Мера Новомосковська Сергія Рєзніка затримали на хабарі (6)

•  У Дніпрі набирає обертів рух косплею (6)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (6)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте