Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
16:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам’янському під час пожежі у багатоповерховому житловому будинку загинула людина

У Кам’янському під час пожежі у багатоповерховому житловому будинку загинула людина

Дані та рік народження чоловіка встановлюються.

14 листопада о 03:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на проспекті Наддніпрянський Дніпровського району міста Кам’янське. Пожежа виникла в двокімнатній квартирі на п’ятому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. На місці пожежі працювало дві ланки газодимозахисної служби. Осередок вогню знаходився між кімнатою та коридором - горів матрац та домашні речі.

Під час ліквідації пожежі на кухні квартири було виявлено труп чоловічої статі. Дані та рік народження чоловіка встановлюються. Тіло загиблого передано до СМЕ.

Пожежу локалізовано о 04:07 та ліквідовано повністю о 04:19. Площа пожежі 15 кв. метрів. Причини встановлюються правоохоронними органами.

До ліквідації пожежі було залучено 10 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті