Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
15:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Мелодії, народжені коханням

|«« «« »» »»|

Восени у Дніпрі відбудеться спільний концерт молодого талановитого подружжя Єгора та Роксолани Грушиних.

13 жовтня в рамках туру з концертною програмою «Together» відбудеться концерт найяскравішого неокласичного композитора та піаніста України Єгора Грушина в дуеті із Роксоланою Грушиною (віолончель) у Дніпровській філармонії ім. Когана (19:00, Великий зал).

За 6 років творчості Єгор Грушин дав понад 300 концертів, презентував світу 4 альбоми, одну збірку фортепіанних творів, видану відомим шведським лейблом, та став автором саундтреків до 6-ти вітчизняних фільмів.

«Ми назвали цей тур «Together», як свою однойменну композицію, що є однією з найулюбленіших як для наших слухачів, так і для нас самих. І, оскільки, ми є партнерами не лише в творчості, а й в особистому житті, на концерті можна буде відчути і особливу гармонійну підтримку, і протиставлення жіночого і чоловічого, емоційного і виваженого. Ми плануємо показати як милозвучно поєднуються і доповнюють одне одного королівське звучання роялю та оксамитовий тембр віолончелі…» - говорять музиканти в офіційній зустрічі у спільноті Facebook.

Нашому місту випала почесна місія відкривати тур "Together". В Дніпрі Єгор Грушин виступатиме вже в четвертий раз. Подейкують, що його музика має цілющі властивості: вона здатна досягати найпотаємніших куточків душі, розкривати спогади та мрії. Дуже часто відвідувачі його живих виступів слухають композиції із заплющеними очима – саме в такі моменти здається, що всі нерви оголені, і сприйняттю ніщо не заважає.

Жанр, в якому працюють Єгор та Роксолана Грушини – неокласика. Це гармонійне поєднання класичного та сучасного робить музикантів своєрідними місточками між минулим та майбутнім, їхня музика часто звучить в якості саундтреків до фільмів. Щоб досягти успіху, Єгору не потрібно вдаватися до штучних ускладнень, він говорить про серйозні речі так просто і невимушено, що починаєш вірити йому з першої ноти. Та він і сам неодноразово зізнавався, що робить ставку саме на емоційність, а найголовніше для нього – грати чесно і наче востаннє.

У творчості Єгор завжди прагне більшого, тому планка постійно підвищується. В своїх інтерв'ю зазначає, що хоче бачити кожен наступний альбом кращим за попередній, тому періодично прослуховує все написане ним, щоб бачити власний ріст.

Ми запитали у Єгора, чим музиканти порадують дніпрян на майбутньому концерті.

Чи почують дніпряни на жовтневому концерті композиції з майбутнього альбому? Яких сюрпризів чекати слухачам? Який настрій захопити з собою?

Ми плануємо зіграти декілька творів, що увійдуть до нового альбому. а також будемо грати композиції, які ще не виконували, або які давно не виконували. Деякі з них ми повністю перероблюємо, пишемо нові аранжування. Насправді ми отримуємо велике задоволення від процесу підготовки до цього туру і вже чекаємо можливості поділитись музикою із відвідувачами концертів.

Наскільки легко (чи навпаки складно) бути парою і в роботі, і в житті? Як досягаєте балансу між творчим та особистим життям?

Ми тільки вчимось досягати балансу, оскільки справді завжди є свої плюси та мінуси в цьому питанні. Ми з Роксоланою - люди з різними характерами, але з однією метою і прагненнями. Це нас поєднує, адже ми живемо нашою спільною справою. Наша робота - це творчість і ми завжди вміємо в кінцевому результаті досягти бажаного результату.

В травні ви з Роксоланою дали перший спільний концерт у Вроцлаві. Як вас приймали за кордоном? Які враження від польської публіки? Чи можете провести певні паралелі між концертами в нашій країні та в сусідній?

Вроцлав прийняв нас дуже тепло. Було приємно, що серед відвідувачів концерту були не тільки українці, а й левова частина поляків. Це показує, що наша музика цікава не лише українській аудиторії. Будемо розвивати цей напрямок і надалі. Звісно, різниця в сприйнятті музики існує. Але одного концерту поки замало, щоб провести паралель чи окреслити цю відмінність. Тому будемо досліджувати далі.

В одному з інтерв'ю Ви зазначали, що колись мріяли зіграти у Львівській філармонії, а наразі там вже мало місця для вас. Який зал плануєте підкорити тепер? Або просто в я кому залі (Європи чи світу) хотіли б зіграти?

Я би хотів грати в залах, з хорошими інструментами і вдячною публікою. Це найважливіші параметри. Якщо казати про Львів, то у нас як і в Дніпрі - чудова філармонія, з хорошим інструментом. Ми бачимо як збільшується кількість відвідувачів і згідно статистики розуміємо, коли з одного залу ми “виростаємо” і пора брати більший, кращий. Наприклад в минулому турі ми зібрали два концерти підряд у Харкові, і цього разу виступатимемо у більшому залі. Так було й у Дніпрі. Ну і, звісно, важливо не понижувати свою планку надалі.

Отже, запрошуємо вас провести чарівний та затишний осінній вечір в прекрасному музичному супроводі!

Де: м. Дніпро, Філармонія ім. Когана (великий зал), вул. Воскресенська, 6

Коли: 13 жовтня, 19.00

Квитки

Зустріч у Facebook

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (4)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте