Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
16:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кам`янське готове до опалювального сезону

Кам`янське готове до опалювального сезону

Місто очікує номінації на поставку газу від Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України».

Усі об’єкти соціальної сфери та житлові будинки міста повністю готові до прийому теплоносія. Про це на брифінгу для місцевих ЗМІ повідомив Сергій Понізов, який відсьогодні обіймає посаду директора департаменту житлово-комунального господарства та будівництва міської ради.

За його словами, опалювальний сезон у Кам`янському планують розпочати 19 жовтня або раніше, за умови стійкої середньодобової температури зовнішнього повітря нижче +8°С протягом трьох діб поспіль. На сьогодні близько 75 % теплових систем заповнено водою, усі роботи виконуються за графіком. Не обійшлося і без проблем: у 51 будинку були викрадені теплові рамки. Зараз їх активно відновлюють, щоб вчасно розпочати прийом теплоносія.

Сергій Понізов повідомив, що наразі місто очікує номінації на поставку газу від Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України».

«Місто виконує всі домовленості з компанією, здійснює необхідні розрахунки, тому я сподіваюсь, що опалювальний сезон розпочнеться у призначений термін із 19 жовтня», – зазначив директор департаменту.

Оперативно усувати аварійні ситуації, що можуть виникати з початком опалювального сезону, будуть фахівці міської аварійної служби.

За словами Сергія Понізова, значною проблемою для мешканців міста залишаються непрацюючі стояки. Коштів, які виділялись на поточний ремонт житлового фонду, не вистачило для вирішення цього питання.

«Нам було виділено 23 млн. грн., тоді як за розрахунками потрібно було 300 млн. грн. Тому, на жаль, проблема зі стояками залишилась. Мешканцям, які через це мають холодні квартири, раджу щомісяця від початку опалювального сезону писати заяви для перерахунку плати за теплопостачання», – сказав Сергій Понізов.
Також керівник департаменту повідомив, що для утримання доріг у зимовий період заготовлено більше 15 тонн піщано-сольової суміші та підготовлено 23 одиниці техніки.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті