Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
14:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровські депутати позбавили фінансування ветеранські організації та збільшили адресну допомогу справжнім ветеранам Другої світової

Дніпровські депутати позбавили фінансування ветеранські організації та збільшили адресну допомогу справжнім ветеранам Другої світової

17 травня у Дніпрі стартувала 21-ша чергова сесія міської ради. У залі зареєструвалося 60 народних обранців. Засідання веде секретар міської ради Дніпра В'ячеслав Мішалов. Мер Борис Філатов не зміг бути присутнім у залі у зв'язку зі службовою необхідністю.

На збільшення адресної допомоги ветеранам Другої світової війни у Дніпрі перерозподілили 940 тис. грн, які раніше передбачалися на фінансування ветеранських організацій. Таке рішення депутати Дніпровської міської ради ухвалили в ході 21-ї чергової сесії 17 травня. Адресна допомога кожному ветерану зросте майже на 1162 грн.

«На сесії міськради депутати підтримали мою пропозицію позбавити фінансування псевдоветеранські організації та спрямувати вивільнені кошти на додаткову адресну допомогу справжнім ветеранам, яких у місті залишилося всього 809 осіб. «Опоблок» не голосував», – написав міський голова Дніпра Борис Філатов на своїй сторінці в соцмережі.

Зазначимо, що цьогоріч міськрада збільшила на 5 млн грн фінансування комплексної програми соціального захисту ветеранів. Із бюджету виділяється понад 15 млн грн. Зокрема, до Дня пам'яті та примирення та 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні визволителі та інваліди отримали по 2,5 тис. грн. Таку ж суму їм виплатять до Дня визволення Дніпра.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Интер  (18.05.17 08:24): Вы не вечные !!! Відповісти | З цитатою
kosha  (17.05.17 20:19): Это бандеровцы настоящие ветераны? Понятненько. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті