Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
05:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Міжнародний день ді-джея: про музику, танці та весну

У Міжнародний день ді-джея: про музику, танці та весну

Deep House, Progressive House – ці музичні стилі треба майстерно з’єднати, аби завести dance pole. Дмитро Широкорад – ді-джей з 12-річним стажем. У клубних колах Дніпра він знаний під ніком Dj Ds Beat.

Каже, ді-джей повинен бути відмінним психологом і відчувати настрій танцюючих, тільки тоді клубна вечірка приречена на успіх. Від роботи Дмитро отримує неабияке задоволення. У Міжнародний день ді-джея він – герой нової рубрики ДніпроОДА «Наші люди».

Поки його однолітки мріяли стати лікарями, поліцейськими та інженерами, Дмитро Широкорад хворів музикою. У 19-ть вирішив податися в ді-джеї. Каже, то була більше, ніж мрія.

«То були часи, коли Інтернет ще не літав, а повзав. Мережа була доступною тільки в комп’ютерних клубах. Я був постійним гостем одного з них: приходив туди скачувати музику. Там одного разу познайомився з ді-джеями, відомими у Дніпрі. Поспілкувався з ними – і стало поступово затягувати. Зрозумів, що теж хочу передавати свою енергетику на танцполі за допомогою музики».

Аби втілити мрію в реальність, хлопцеві потрібна була спеціальна апаратура. Щоб придбати її, просити гроші у батьків не став, вирішив заробити самостійно. Влаштувався адміністратором – до того ж комп’ютерного клубу, де колись скачував музику. Рік роботи – і заповітне устаткування є.

«Музика повинна звучати голосно й безпомилково. Допомагає ді-джейське обладнання: деки для створення музичної атмосфери та мікшерний пульт», – роз’яснює Дмитро.

Хлопцеві знадобилося півроку, аби опанувати ази «ді-джейської науки». Він багато читав корисної літератури, переглядав чимало відеоуроків, слідкував за роботою іменитих диск-жокеїв.

«Молінарі» – перший нічний клуб, куди Дмитро завітав як ді-джей. Пригадує, коли тільки-но став за пульт з кнопками та повзунками і музика наповнила зал, публіці сподобалося. Він відчував людський ритм сердець, бачив сотні посмішок і руки, що в запалі злітали догори. Така атмосфера надихала.

Сьогодні Дмитро Широкорад знаний у Дніпрі як Dj Ds Beat. Каже, в основу свого ніка поклав музичний термін: в перекладі з мови музики beat означає ритмічна пульсація.

Dj Ds Beat зводить різні музичні треки в єдине ціле уже 12 років. За цей час він підірвав десятки танцполів у різних night club Дніпра. Нині хлопець створює ланцюги з пісень та інструментальних фрагментів в нічному клубі «Мулен Руж». У його сетах уживаються нові мелодії і ті, що були популярними декілька десятиліть тому.

«Головна мета ді-джея – спонукати людей до танців. Він повинен відчувати настрій публіки, заводити її. Ді-джей – це артист. З такими емоціями я ходжу на роботу. Хоча це й роботою не назвеш. Це стиль життя, покликання, суцільне задоволення», – упевнений Dj Ds Beat.

Нова рубрика ДніпроОДА «Наші люди» – про цікавих, талановитих, працьовитих і цілеспрямованих мешканців Дніпропетровщини. Знаєте людину, чия історія захоплює та надихає? Напишіть про неї та надішліть розповідь разом з фото на електронну адресу [email protected].




Gorod.dp.ua на Facebook.


а что  (10.03.17 12:13): мега диджей не говорит о том как ворует чужую музыку? или он всё покупает? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті