Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 11 червня 2024
01:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі понад тисячу людей одночасно виконали всесвітньовідому різдвяну пісню «Щедрик»

|«« «« »» »»|

У неділю, 29 січня, на закритті XXIV Всеукраїнського фестивалю духовних пісень «Від Різдва до Різдва» влаштували масовий флешмоб: понад тисячу учасників заходу та глядачів одночасно заспівали а капела всесвітньовідому різдвяну композицію «Щедрик».

Фестиваль розпочався 27 січня у Дніпровському академічному театрі драми і комедії (колишній театр ім. Горького). Протягом трьох днів на сцені театру виступили близько 60 хорових колективів із різних куточків країни. Майже половина учасників цьогорічного фестивалю – діти. На гала-концерті, який відбувся 29 січня, найкращі колективи виступили перед повною залою глядачів. Без нагород не поїхав ніхто: переможців та учасників фестивалю духовних пісень «Від Різдва до Різдва» нагородили дипломами та подарунками. На святі були присутні керуючий Дніпропетровською єпархією Української православної церкви митрополит Іриней та заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко.

«Для Дніпра – велика честь вже 24-й раз проводити Всеукраїнський фестиваль духовних пісень «Від Різдва до Різдва». Ця подія сповнена натхнення, радості та добра, які ми зберігатимемо в серцях аж до наступного, двадцять п'ятого фестивалю», – зазначив Олександр Шикуленко.

Довідка.

За 23 роки проведення фестивалю «Від Різдва до Різдва» у ньому взяли участь близько 40 тисяч дорослих та маленьких виконавців з різних куточків України, а також Білорусі, Росії, Молдови, Грузії. Твори виконувалися різними мовами світу: українською, російською, німецькою, грузинською, французькою, іспанською, італійською, польською, білоруською та латиною.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті