Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 11 червня 2024
18:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі затримали хабарника Держпродспоживслужби області

У Дніпрі затримали хабарника Держпродспоживслужби області

Головний спеціаліст Головного управління вимагав неправомірну вигоду від представника товариства за видачу експлуатаційного дозволу. Затримали його у службовому кабінеті співробітники Управління захисту економіки та обласної прокуратури.

Оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) в Дніпропетровській області ДЗЕ Національної поліції України задокументували факт вимагання неправомірної вигоди головним спеціалістом Головного управління обласної Держпродспоживслужби України.

Прокуратура області відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

36-річний посадовець вимагав хабар від представника товариства, що займається зберіганням та реалізацією харчових продуктів. За 25 тисяч гривень він пообіцяв видати експлуатаційний дозвіл для провадження діяльності об’єктів на території міста.

Кошти повинні були перерахувати на банківську картку, оформлену на його неповнолітню дитину.

Після перерахування 5-ти тисяч гривень неправомірної вигоди, головного спеціаліста затримали оперативники УЗЕ та слідчі прокуратури у службовому кабінеті.

Під час обшуку правоохоронці вилучили матеріали перевірки об’єкту зберігання та реалізації харчових продуктів, журнали обліку вхідних та вихідних документів, іншу документацію, а також банківські картки.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Ната  (14.12.16 00:11): А как спится самому Кондратьеву ??? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
В шоке  (13.12.16 21:14): Ото ветеринары отжигают причём тут Кондратьев ? Тут им сталин нужен и тот как руководитель не справится Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Злой  (13.12.16 16:33): Какой руководитель такие и подчиненные. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
гость  (13.12.16 16:31): не пишите всякую чушь - ничего он выдать не мог. эксплуатационное разрешение выдается за подписью начальника Андрея Кондратьева. Значит и бабка предназначались ему, а это просто козёл отпущения. Держпролспоживслужба Днепропетровской области это коррупционная вертикаль созданная её начальником который сам находится под следствием за фактом незаконного обогащения. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті