Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 04 червня 2024
20:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Оголошено конкурс для журналістів - Національна премія «MEDIA etc.»

Оголошено конкурс для журналістів - Національна премія «MEDIA etc.»

Цього року ініційовано та започатковано громадськими організаціями «Інститут податкових реформ» та «Громадське радіо» Національну премію «MEDIA etc.».

Премія за снована для фахових медійників, що спеціалізуються на економічній проблематиці та висвітлюють процес реформування економіки України, зміни у податковій сфері, підтримку та розвиток вітчизняного підприємництва.

До участі у конкурсі запрошуються журналісти, які займаються професійною діяльністю у штаті чи поза штатом вітчизняних друкованих видань, телеканалів, радіостудій та Інтернет-видань, а також незалежні журналісти, фрілансери, що сплачують податки в Україні. За результатами конкурсу лауреати та номінанти будуть нагороджені дипломами, а за кращі роботи буде присуджено 12 премій у розмірі від 4 до 7 тисяч гривень.

Для участі у конкурсі слід надіслати електронний лист-заявку на e-mail: [email protected]. Детальніша інформація про Премію та умови подачі робіт на конкурс за посиланням: http://mediaetc.org/ або за телефоном: 073-058-57-41. Зверніть також Вашу увагу, що останній день подачі конкурсних заявок – 22 грудня 2016 року.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті