Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 29 травня 2024
12:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Чим жила Дніпропетровщина протягом тижня

Чим жила Дніпропетровщина протягом тижня

Військовий госпіталь отримав багатофункціональні ліжка та сучасне медичне обладнання із Франції. Двом школам Дніпропетровщини вручили нові шкільні автобуси. Дніпропетровщина з державного бюджету отримала 12,8 мільйонів гривень на квартири для 40 родин бійців АТО. А в ДніпроОДА відкрилася виставка військового фотографа та бійця АТО Юрія Величка.

Про досягнення тижня та про плани на майбутнє розповів заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Юрченко під час щотижневого публічного звіту обласної влади.

Одинадцята лікарня Дніпропетровщини отримала гуманітарну допомогу з Франції. Багатофункціональні ліжка та сучасні медичні інструменти вартістю 7 тисяч євро відправили до військового госпіталю у Дніпрі.

«Це вже друга партія гуманітарки з Франції для військового госпіталю. В цілому це одинадцята лікарня, яка отримує таку медичну допомогу від французів», - наголосив заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Юрченко.

З державного бюджету Дніпропетровська область отримала 12,8 мільйона гривень на квартири для родин загиблих в АТО.

«Ці кошти розподілять між сім'ями загиблих і тяжкопоранених військовослужбовців. Власниками квартир стануть більше 40 родин бійців АТО. Сім'ї самі підшукають житло, яке хочуть придбати. Протягом року вони повинні самостійно підписати договір про покупку житла, а держава компенсує необхідну суму», - додав Володимир Юрченко.

Компенсація, яку отримає кожна з сімей, буде визначатися індивідуально.

2 шкільні автобуси передали школам Дніпровського району. Загалом цьогоріч новенькі автобуси отримали 32 навчальні заклади регіону. Вони підвозитимуть на навчання близько тисячі дітей.

Відкрилася у ДніпроОДА виставка учасника АТО та фотокореспондента Юрія Величка «Обличчя війни». 40 фотографій про війну та українців безпосереднього учасника подій на сході країни можна побачити у ДніпроОДА протягом тижня.

«Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку. Вхід вільний», - зазначив Володимир Юрченко.

Ще одна виставка у ДніпроОДА відкриється за кілька днів. Вона буде присвячена пам’яті жертв голодомору. Там можна буде ознайомитися з історичними фотографіями та документами 1932-33 років. Вони розповідають про колективізацію, розкулачування та наслідки голодомору.

В культурному центрі «Менора» пройде національний бізнес-форум «Україна – країна підприємців». Під час форуму учасники отримають консультації експертів щодо ведення бізнесу. Все у формі діалогу.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (12)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (10)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  До України повертається пил з Сахари (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті